اسراف سالانه 26 میلیون تن غذا در ترکیه
تسنیم
|
بینالملل
|
یکشنبه، 07 مهر 1398 - 12:18
سالانه 26 میلیون تن غذا معادل 214 میلیارد لیره در ترکیه اسراف و دور ریخته میشود.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، "عزیز آک گُل" مدیر بنیاد پیشگیری از اسراف در ترکیه با بیان اینکه در این کشور سالانه 26 میلیون تن غذا اصراف شده و دور ریخته میشود، اظهار داشت: ارزش این مقدار غذا 214 میلیارد لیره است.
وی افزود: در این کشور همچنین سالانه 49 میلیون تن میوه و 25 تا 40 درصد سبزیجات اصراف شده یا از بین میرود.
این میزان، 4 برابر صادرات ترکیه را در بر میگیرد.
مدیر بنیاد پیشگیری یادآور شد: به طور روزانه 4.9 میلیون و سالانه 1.7 میلیارد قرص نان اسراف میشود.
آک گُل با اشاره به اسراف مردم ترکیه در حوزه آب نیز اظهار داشت: استاندار مصرف آب هر انسان 150 لیتر در روز است اما در ترکیه سرانه مصرف 217 لیتر است که این موضوع قابل قبول نیست.
انتهای پیام/