آبگرفتگی احمدآباد رودسر؛ مشکلی که برطرف نمیشود+فیلم
با کوچکترین باران بسیاری از کوچه و خیابانهای احمدآباد رودسر دچار آبگرفتگی شده و مسئولان امر مشکلات زیرساختی را دلیل آن میدانند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، روستای احمدآباد شهرستان رودسر چند وقتی است که با مشکل عدم وجود یک راه دسترسی مناسب و آسفالته مواجه شده است به طوریکه طبق گفته بسیاری از اهالی منطقه در زمان بارش باران سطح جاده خاکی روستا به سرعت دچار آبگرفتگی شدیدی میشود و امکان تردد در آن دیگر میسر نیست.
استان گیلان در نوار ساحلی دریای خزر قرار گرفته و از اقلیم بسیار ویژهای برخوردار است به طوریکه اجرای عملیات پروژههای عمرانی در آن بهویژه در حوزه راهسازی تنها در مدت زمان حدود 5 تا 6 ماه از سال قابل انجام است و عملیات اجرای طرحهای مذکور در مابقی سال به ناچار تعطیل میشود.
آنچه قابل توجه است این که گاهی به عللی عملیات اجرای این دست از پروژهها در زمان مساعد آن هم تعطیل میشود و از فرصت ایجاد شده هیچ استفادهای نمیشود به این معنی که با دست مایه قرار دادن دلایلی مانند کمبود اعتبارات و حتی در برخی اوقات سهلانگاریها طرحهای مذکور به حالت تعلیق در میآیند.
شاید بتوان موضوع کمبود اعتبارات و منابع مالی را که دائماً از سوی مسئولان دستگاههای اجرایی بیان میشود پذیرفت اما آیا واقعاً علت عدم پیشرفت فیزیکی تمام طرحها و پروژههایی که هماینک تعطیل شدهاند به دلیل نبود اعتبارات است یا اینکه کمکاری و عدم مسئولیتپذیری متولیان امر هم در آن دخیل است.
در همین راستا و به علت پیامها و پیگیریهای متعدد و مکرر اهالی روستای احمدآباد شهرستان رودسر که از وضعیت اجرای پروژه راه این روستا به شدت گلهمند بودند به سراغ آنان رفتیم و ضمن شنیدن دغدغهها و درد دلهای مردم این منطقه از آنان در مورد مشکلات و معضلاتی که با آن مواجه هستند سوال پرسیدیم.
به گفته یکی از اهالی روستای احمد آباد، این روستا یکی از بزرگترین روستاهای شهرستان رودسر محسوب میشود اما چند وقتی است با مشکلی بزرگ اما به گفته خود اهالی کماهمیت از دیدگاه مسئولان مواجه است به این معنی که در زمان شروع بارندگی امکان تردد مردم از جاده روستا به علت آبگرفتگی شدید آن به هیچ عنوان امکانپذیر نیست
نیمهکاره رها کردن جدولگذاری و ساخت بلوار و کار زیرسازی جاده روستا از جمله مباحثی است که توسط اهالی روستای احمدآباد مورد اشاره قرار گرفت از سوی دیگر مردم منطقه معتقد بودند به علت کمکاری مسئولان چندین و چند بار مصالحی که برای احداث جاده، بلوار و جدولگذاری خریداری شده بود به هدر رفته است.
یکی دیگر از اهالی روستای احمدآباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم عنوان کرد: در ماههای گذشته مقادیر بسیار زیادی شن برای انجام عملیات زیرسازی جاده روستا تخلیه شد اما به دلیل تعطیل شدن پروژه و بارش باران تمام آن به هدر رفت و برای ادامه کار پروژه باید مجدداً مصالح خریداری و در محل جاده روستا تخلیه شود.
سوال اساسی اینجاست؛ در این برهه حساس از زمان که کشور به جهت تحریمهای ظالمانه دشمن با کمبود اعتبارات و منابع مالی مواجه است آیا روا است این حجم از حیف و میلها در بخش مصالح مورد نیاز پروژههای عمرانی اتفاق افتد و اینکه آیا واقعاً با اعمال مدیریت جهادی نمیتوان طرحهای کوچکی نظیر جاده روستای احمدآباد را به نتیجه رساند.
باران موهبتی الهی است که با باریدنش علاوه بر پاکیزگی آسمان و زمین موجبات سیراب شدن زمینهای کشاورزی و باغات زراعی و افزایش ذخایر سدها فراهم میشود اما اگر تدبیر لازم با یک مدیریت جهادی برای استفاده مؤثر از این ظرفیتهای خدادادی اجرایی نشود معضلات بیشماری در استان به وجود میآید.
این موهبتها قطعاً با اقدامی غیرمسئولانه از موهبت خارج و به مصیبتی عظیم نظیر آبگرفتگی خیابان و سیل تبدیل میشود که نمونه آن را در زمستان سال 97 و بهار امسال در گیلان و بسیاری از شهرها و استانهای دیگر تجربه کردیم و چند روز قبل بود که با یک بارش نه چندان رگباری بسیاری از کوچه و خیابانهای احمدآباد رودسر را آب گرفت.
گزارش از امید رجبیپور کشایه
انتهای پیام/ ت