برداشت انگور و تولید شیره در«دره جوزان»
فارس
|
تصویری
|
یکشنبه، 07 مهر 1398 - 11:34
هر سال با آغاز فصل پاییز برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای توسک و جوزان آغاز می شود.همزمان با برداشت انگور روستای مانیزان در زمینه شیره پزی از همه رقیبان پیشی گرفته و مرغوب ترین شیره کشور را زلال و بی آلایش تولید می کند، شیره ای که جزء مهمترین سوغات های اصیل ملایر است. ملایر از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است. ۲۷ درصد از مجموع کشمشهای صادراتی دنیا، از ملایر صادر میشود.

برداشت انگور و تولید شیره در«دره جوزان»
هر سال با آغاز فصل پاییز برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای توسک و جوزان آغاز می شود.همزمان با برداشت انگور روستای مانیزان در زمینه شیره پزی از همه رقیبان پیشی گرفته و مرغوب ترین شیره کشور را زلال و بی آلایش تولید می کند، شیره ای که جزء مهمترین سوغات های اصیل ملایر است.
ملایر از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است.
۲۷ درصد از مجموع کشمشهای صادراتی دنیا، از ملایر صادر میشود.