خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهبود اولین بیمار دارای دریچه قلب پلیمری کاشته شده در بدن

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 10:23
اولین بیماری که در بیمارستانی در میشیگان در ماه جولای گذشته از روش کاشت دریچه قلب پلیمری استفاده کرده بود، شرایط مطلوبی داشته و رو به بهبود است.
توليد،دريچه،قلب،پليمر،پليمري،دانسته،بيمار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، دریچه قلب مذکور که توسط محققان موسسه پژوهشی CSIRO و شرکت آمریکایی فولداکس طراحی و تولید شده از نوعی پلیمر ویژه تولید شده است.
قبلا از این پلیمر برای تولید چک پول، لنزهای چشمی و برخی محصولات پزشکی زیستی دیگر نیز استفاده شده بود.
بنا بر اعلام موسسه CSIRO، استفاده از پلیمر یادشده برای حل مشکل دریچه قلب افراد، موجب می شود تا دریچه قلب اشخاص بیمار بتواند ده ها سال بدون هیچ مشکلی فعالیت کند و خطر آسیب دیدن گلبول های قرمز یا شکل گیری لخته خون به حداقل برسد.
کنت چارهوت مدیر اجرایی فولداکس تولید این دریچه قلب پلیمری را انقلابی در حوزه زیست پزشکی دانسته که نیاز به استفاده از بافت های بدن حیوانات مختلف برای تولید دریچه قلب را برطرف می کند.
وی مهم ترین مزیت این روش را تولید دریچه های قلبی دانسته که به طور کامل با نیازها و شرایط هر فرد سازگاری داشته و شخصی سازی شده اند.
پیش از این CSIRO با همکاری محققانی در استرالیا و انگلیس جناغ سینه پلیمری خاصی را از جنس تیتانیوم و با استفاده از چاپگر سه بعدی تولید کرده بود و آن را با موفقیت در بدن یک بیمار ۶۱ ساله انگلیسی قرار داده و کاشته بود.