باید زبان هنر را در سیره و زندگی اهل بیت (ع) جستجو کنیم
دومین نشست شورای سیاستگذاری هفتمین جشنوارۀ بینالمللی شعر غدیربا حضور حجتالاسلام صدیقی برگزار شد.

دومین نشست شورای سیاستگذاری هفتمین جشنوارۀ بینالمللی شعر غدیربا حضور حجتالاسلام صدیقی برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از بنیاد بینالمللی غدیر، حجتالاسلام الله صدیقی- دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر با حضور در دومین نشست شورای سیاستگزاری این جشنواره خواستار استفادۀ تمام و کمال از همۀ ظرفیت دستگاهها و متولیان هنر شعر و ادبیات کشور برای تولید آثار فاخر و جهانی دربارۀ موضوعات بسیار مهم غدیر و امیرالمومنین (ع) شد.
باید زبان هنر را در سیره و زندگی اهل بیت (ع) جستجو کنیم.
وی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا سلام الله علیها و تبریک ایام فرخندۀ دهه فجر گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها با استفادۀ از هنر خطبههای بسیار زیبای خود را ارائه دادهاند و خطبۀ فدکیۀ و سایر خطبههای خود را به اقتضای زمان و مکان ایراد فرمودهاند و این گفتار از نظر فنی و هنری بسیار هنرمندانه بیان شده است.
صدیقی انعقاد فرمایشات خود را با هنرمندی و مدبرانه در خطبهها منتقل کردهاند و این نشان از اهمیت هنر و استفاده شایسته و بایسته از این توانمندی است.
همانطورکه قرآن آن چنان هنرمندانه بیان شده است که هرگز کهنگی نداشته و نخواهد داشت و تنها مجموعهای که هیچ ناهماهنگی ندارد قرآن کریم است.
چون هنر است، آهنگ است و قشنگ است و این است که همیشه تازگی دارد.
دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر گفت: رهبر معظم انقلاب برای هنر شعر یک حساب خاصی باز کردهاند و معتقدند که برای ارتقا فرهنگ باید از زبان هنر استفادۀ کامل کرد و لذا با اهمیت فراوان به این موضوع و اتخاذ تدابیر و هدایتهای هوشمندانه باعث شکوفایی هنر بخصوص هنر شعر و ادبیات شدهاند.
بطوری که سالانه در دیدارهای شاعران عزیز کشورمان با ایشان در بیانات گهربارشان این شکوفایی و توانمندی کاملاً مشهود است و شعر را جهت دادهاند.
صدیقی با اشاره به ایام مبارک فجر پیروزی انقلاب اسلامی ایران با هدایت و رهبریِ شخصیتی فاضل و خدامحور که تمام هستیش و تمام همت و تلاشش جلب رضایت خدای متعال بود گفت: بحمدالله همپای انقلاب هنر انقلاب و هنر شعر هم رشد کرده است و امروز ما شاهد خلق آثار بسیار ارزندهای در حوزۀ شعر هستیم.
شاعران عزیز ما اشعارشان رشد بالایی داشته و از هر حیث غنی شده است و در طول چهل سال انقلاب همراه انقلاب جلو رفته است و از حوزههای دیگر عقب نیست.
وی اظهار کرد: شاعران ما باید سعی کنند با شمشیر هنر خود به میدان بیایند و برای مولای مظلومشان بجنگند زیرا شماها زبان انقلابید و شماها زبان مودت و محبت اهل بیت علیهم السلام هستید و حتماً این هنر خود را قدر بدانید تا در مسیر خودش بکار گرفته شود.
او ادامه داد: این جشنواره در طول دورههای گذشته بیش از ۴۷۰۰ اثر داخلی و خارجی داشته است و این هم یکی از برکات انقلاب اسلامی ماست.
باید کاری کنید که همۀ عالم متوجه وجود مقدس امیرمؤمنان شوند و آموزههای آن انسان کامل را در زندگی روزانه خود بکار بگیرند.
با تمام وجود و عاشقانه به میدان بیایید و تلاش کنید و یقین بدانید هر قدمی که در این راه برمیدارید مورد توجه حضرت حق و خود مولای متقیان علی (ع) خواهد بود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: برای امیرالمؤمنین خوش خدمتی کنید و باید با همۀ وجود تلاش کنید تا بتوانیم این دردانۀ هستی را از مظلومیت بِدَرآوریم.
این کار با یک فصل و یک سال پیش نمیرود باید همۀ ظرفیتها و توانمندیهای خود را برای این رویداد بزرگ (جشنوارۀ غدیر) به میدان بیاورید.
صدیقی با اشاره به خدمات آیتالله خزعلی گفت: ایشان با تمام وجودش در میدان خدمت به غدیر و انقلاب بود و در این مسیر همۀ آبروی خود را هزینه کرد و به همین دلیل نهال غدیری که آن عزیز فرزانه با تأسیس این بنیاد کاشت امروز خدماتش جهانی شده است و تمامی بلاد را انشا الله طی خواهد کرد.
امیدوارم از حضرت علی علیه السلام آبرو بگیرید و با هنر و توان خود برای ایشان قلم بزنید تا این مظلومیت گذشته را جبران کنید.
انتهای پیام