خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ بیکاری یزد بالاتر از میانگین ملی/ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی اشتغال و بیکاری یزد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 15:02
مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به نرخ بیکاری 13.9 درصدی در این استان، بر ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی اشتغال و بیکاری با هدف تسهیل در فرآیند شناخت عرضه و تقاضای کار در استان تاکید کرد.
استان،بيكاري،اشتغال،رياحي،سامانه،نرخ،اجتماعي،ورفاه،يكپارچه،بيكار

مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به نرخ بیکاری 13.9 درصدی در این استان، بر ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی اشتغال و بیکاری با هدف تسهیل در فرآیند شناخت عرضه و تقاضای کار در استان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، «محمد حسین ریاحی» در نشست هم‌اندیشی مدیران اقتصادی استان به منظور مدیریت یکپارچه و رصد اشتغال استان؛ گفت: حسب دستور استاندار در خصوص تدوین سامانه ثبت وضعیت اشتغال و بیکاری استان، یکی از بهترین راه‌ها برای حل این معضل داشتن آمار دقیق افراد جویای کار است که در این ارتباط باید سامانه جامع یکپارچه برای شناسایی متقاضیان کار و مطالبات آنها طراحی شود.
وی افزود: هم اکنون نرخ بیکاری استان ۱۳.۹ درصد است که نسبت به میانگین ملی ۱.۹ درصد بیشتر است و برای حل آن به همکاری دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و خیران نیاز است.
این مسئول در ادامه موضوع بیکاری را پدیده‌ای چند بعدی دانست و افزود: عوامل زیادی در زمان‌ها و مکان‌های مختلف تغییر می‌کند که بر اندازه و نرخ آن تأثیر می‌گذارد.
ریاحی با اشاره به اهمیت و جایگاهی که بیکاری به منزله معضلی اجتماعی پیدا کرده است، ادامه داد: بر اساس برآورد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سال 97، در حال حاضر حدود ۵3 هزار نفر در استان بیکار و اغلب آنها دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و زنان هستند که برای اشتغال آنها به عزم جدی و همکاری همگان نیاز است.
این مسئول داشتن بانک اطلاعات بیکاران و شاغلان را برای برنامه‌ریزی و اقدام در حل معضل بیکاری ضروری دانست و اظهار کرد: این سامانه امکان برنامه‌ریزی برای افراد بیکار را فراهم و به شناسایی بنگاه‌هایی مشکل دار کمک می‌کند.
مدیر کل تعاون،کار ورفاه اجتماعی استان تصریح کرد: اکنون ۲۸ مرکز کاریابی فیزیکی و مجازی در ۱۰ شهرستان‌ استان نسبت به ثبت‌نام متقاضیان کار فعالیت دارند که می‌توان نسبت به ارتباط بیشتر آنها با صنعت و کارفرمایان اقدام کرد.
ریاحی همچنین گفت: ۲۲ دستگاه نسبت به صدور مجوز اشتغال در بخش‌های مختلف فعالیت دارند ولی ساماندهی و نظارت‌ها باید جدی گرفته شود.
انتهای پیام