خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۶ میلیارد محموله پارچه در آزادراه خرم زال

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 15:02
جانشین فرماندهی انتظامی لرستان از کشف ۸۷ طاقه پارچه قاچاق در آزادراه خرم زال به ارزش ۶ میلیارد ریال خبر داد.
قاچاق،طاقه،زال،آزادراه،لرستان،پارچه

جانشین فرماندهی انتظامی لرستان از کشف ۸۷ طاقه پارچه قاچاق در آزادراه خرم زال به ارزش ۶ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ سیدعلی میراحمدی با اعلام این خبر، اظهار کرد: ماُموران پلیس آگاهی استان در اجرای طرح‌های بومی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در آزادراه خرم زال به یک دستگاه کامیون ده تن که به سمت پایتخت در حال عبور بود مظنون و آن را متوقف کردند.
وی تصریح کرد: ماُموران در بازرسی از خودرو مذکور ۸۷ طاقه پارچه خارجی فاقد مجوز گمرکی کشف و یک نفر را در این رابطه دستگیر کردند.
جانشین فرماندهی انتظامی لرستان خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش محموله قاچاق را ۶ میلیارد ریال برآورد کردند و متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح شد.
انتهای پیام