هیچگونه افزایش قیمت نان نداشتیم
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اردستان گفت: نانواییها به هیچ عنوان اجازه افزایش قیمت را ندارند و مردم در صورت مشاهده تخلف نانواییها، تخلف آنان را گزارش دهند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اردستان گفت: نانواییها به هیچ عنوان اجازه افزایش قیمت را ندارند و مردم در صورت مشاهده تخلف نانواییها، تخلف آنان را گزارش دهند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدرضا باقری امروز (شنبه) در کارگروه آرد و نان شهرستان اردستان اظهار کرد: با توجه به اینکه در استان و شهرستان ها، افزایش قیمت نان بر عهده استانداری و فرمانداری ها است و تاکنون هیچ گونه ابلاغی از سوی استانداری یا فرمانداری برای تغییر قیمت نان دریافت نکرده ایم، از این رو واحدهای تولیدی نان در شهرستان با همان قیمتهای قبلی نان را می فروشند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اردستان با بیان اینکه در سطح شهرستان حدود ۷۵ واحد نانوایی مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: ماهانه بیش از ۷۵۰۰ کیسه آرد یارانه و حدود سه هزار کیسه آرد نیمه یارانه دریافت و بین نانواییهای نیمه آزاد و آزاد پز توزیع میشود و از این حیث مشکل آرد نداریم.
باقری گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در رابطه با افزایش خودسرانه نان، شکایات خود را به اداره صنعت و معدن شهرستان اردستان اعلام کنند.
تلفن ۱۲۴ آماده دریافت گزارش از سوی مردم و انجام پیگیریهای لازم در خصوص برخورد با متخلفان افزایش قیمت نان است.
قیمت نان چهار سال تغییری نکرده است
همچنین رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان اردستان، گفت: بیش از چهار سال است که قیمت نان تغییری نکرده و فشار زیادی به نانوایان وارد شده است، ولی در حال حاضر هیچگونه افزایش نرخ برای نان نداشتیم.
حسن باقری درباره افزایش قیمت نان توسط برخی از واحدهای نانوایی، گفت: طبق بند ۴ نرخنامه، اگر نانوایان وزن چانه را بیشتر کنند اجازه افزایش قیمت را دارند اما، در صورتی که وزن چانه بیشتر نشده باشد، افزایش قیمت تخلف است و با آن برخورد میکنیم.
وی با اشاره به افزایش هزینهها از جمله دستمزد، بیمه و نرخ تورم، خاطرنشان کرد: درخواست افزایش قیمت نان توسط نانوایان شهرستان ارائه شده که هنوز در حال بررسی است و در صورت تأیید به همه واحدها ابلاغ میشود.
نانواییها نان کمنمک دست مردم دهند
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان نیز با بیان اینکه نانوایان باید میزان استاندارد نمک را رعایت کنند، گفت: شبکه بهداشت و درمان تاکنون طی چند اطلاعیه بر میزان استاندارد نمک در نانواییها تأکید کرده است و نانواییهایی که میزان نمک بالایی داشته باشند برای آنان پرونده تخلف تشکیل میشود.
ابوالفضل میرابوطالبی افزود: میزان مصرف نمک در نان از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که استفاده بیرویه از نمک در عملآوری خمیر میتواند در بروز یا تشدید بیماریهای غیر واگیر موثر باشد.
وی گفت: ذائقه مردم به مصرف غذاهای پرنمک عادت کرده و این موضوع باید به تدریج تغییر پیدا کند تا شاهد کاهش میزان شیوع انواع بیماریها در جامعه باشیم، اکثر نانواییهای شهرستان این موضوع را رعایت نمیکنند.
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان با بیان اینکه از نانواییها میخواهیم تا کمک کنند که نان کم نمک به دست مردم برسد، تصریح کرد: نانواییها میتوانند به جای استفاده بیش از حد نمک از ویتامینها استفاده کنند.
در آزمایشهایی که از نانواییهای شهری داشتیم هیچ گونه مصرف جوش شیرین در نانواییها مشاهده نشده است و بیشترین تخلف نانواییها نداشتن کارت بهداشت و البسه بهداشتی بوده است.
انتهای پیام