خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در گلستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 13:08
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گلستان گفت: پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گلستان دی‌ماه برگزار می‌شود.
جشنواره،استان،رسانه،آثار،گلستان،بسيج،فرهنگ،ارسال،قرائي،ترويج ...

رئیس سازمان بسیج رسانه استان گلستان گفت: پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گلستان دی‌ماه برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، میثم قرائی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: حمایت از تولید فاخر رسانه‌ای ارزشی و انقلابی در عرصه رسانه، بصیرت افزایی آحاد مردم، تقویت روحیه خودباوری اصحاب رسانه و توسعه و نهادینه کردن مواضع گفتمان انقلاب اسلامی در جنگ نرم ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی افزود: تمامی فعالان رسانه‌ای استان گلستان اعم از رسانه‌های مکتوب و الکترونیک می‌توانند برای شرکت در این جشنواره آثار خود را تا ۲۵ آذرماه امسال به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گلستان در خصوص طریقه ارسال آثار، گفت: آثار را می‌توان به شماره ۰۹۱۱۶۴۳۶۶۲۸ در شبکه‌های اجتماعی، سایت جشنواره به نشانی www.sangaremajazi.ir/abozar و یا از طریق پست پیشتاز به کد پستی ۴۹۱۳۷۸۳۹۱۸ ارسال کنند.
قرائی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب خبر، مصاحبه، گزارش، تیتر، مقاله، عکس خبری، گزارش خبر تصویری، فیلم مستند، نماهنگ، موشن‌گرافی، اینفوگرافی و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی در خصوص موضوع آثار گفت: محورهای این جشنواره، ترویج فرهنگ قرآن و عترت، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، بسیج و چهل سال خدمات مردمی، بصیرت و دشمن‌شناسی، سبک زندگی اسلامی-ایرانی، ورزش و سلامت در جامعه، ترویج فرهنگ وقف، جوانان و نقش آن‌ها در گام دوم انقلاب و نقش مسجد و نمازهای جمعه و جماعات در تعمیق و تقویت دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گلستان بیان کرد: از دیگر محورهای پنجمین جشنواره رسانه‌ای گلستان، وحدت و همدلی در استان، سیل- مدیریت- بازسازی، مبارزه با فساد اقتصادی و نقش رسانه‌های استان، تعرض به منابع طبیعی و محیط‌زیست استان و شهید شاخص سال ۹۸ بسیج رسانه استان شهیده زهرا قلی پور اردکانی است.
قرائی خاطرنشان کرد: آثار تولیدی شرکت‌کنندگان باید مرتبط با موضوعات جشنواره بوده و این آثار در یکی رسانه‌های مکتوب یا الکترونیک دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشرشده باشد.
انتهای پیام