خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگذشت یک پدر و دو مادر داری دو فرزند شهید

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 06 مهر 1398 - 12:59
«حسین بخش رادمرد» پدر شهیدان «حسینعلی و عباس رادمرد» از استان خراسان رضوی درگذشت.
ملاعباسي،شهيدان،شهادت،رادمرد،ربيعي،مادر،ماه،1339

«حسین بخش رادمرد» پدر شهیدان «حسینعلی و عباس رادمرد» از استان خراسان رضوی درگذشت.
به گزارش ایسنا، حسنعلی و عباس رادمرد سال‌های 1339 و 1350 در شهر سفید سنگ شهرستان فریمان به دنیا آمدند و به ترتیب 11 بهمن ماه 1365 در شلمچه و 11 خرداد 1372 در جاده بیرجند - زاهدان به شهادت رسیدند.
همچنین خانم «خان محمدی» مادر شهیدان «منصور و رسول ملاعباسی» دار فانی را وداع گفت.
مادر شهیدان ملاعباسی
رسول ملاعباسی سال ٥٩ در سن ١٩ سالگی در منطقه سرپل ذهاب و منصور ملاعباسی در همان سال و در سن ٢٠ سالگی در اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
از سوی دیگر خانم «غلامعلی زاده» مادر شهیدان «داوود و اکبر ربیعی» از رزمندگان استان اصفهان پس از سال‌ها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
علی اکبر ربیعی ششم تیر ماه سال 1339 در تهران متولد شد.
وی که با درجه گروهبان یکمی ارتش در جبهه حضور یافته بود،22 اردیبهشت 63، در سومار بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
داوود ربیعی نیز پانزدهم اردیبهشت ماه سال 1344 در تهران متولد شد.
وی که به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافته بود 29 مهر 62، در مریوان بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
انتهای پیام