مردم اردبیل از کیفیت پایین نان گلایهمند هستند
فرماندار شهرستان اردبیل گفت: در حال حاضر نان تولیدی در اردبیل از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و شهروندان اردبیلی از کیفیت نان گلایهمند هستند و باید برای افزایش کیفیت نان تولیدی اقدامات لازم انجام شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جواد زنجانی صبح امروز در جلسه کارگروه مدیریت و اصلاح کیفیت آرد و نان اردبیل اظهار داشت: ارتقای کیفیت نان و ساماندهی وضعیت تولید نان در اردبیل یکی از اولویتهای مهم بوده که توسط فرمانداری اردبیل در این زمینه اقداملات لازم انجام میشود تا بتوانیم رضایت عمومی را فراهم آوریم.
وی با اشاره به مشارکت دستگاههای مختلف در این زمینه از جمله شرکت غله و اتحادیه نانوایان و برخی نهادهای دیگر در راستای کیفیتبخشی نان بیان کرد: در حال حاضر نان تولیدی در اردبیل از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و شهروندان اردبیلی از کیفیت نان گلایهمند هستند و باید برای افزایش کیفیت نان تولیدی اقدامات لازم انجام شود.
فرماندار شهرستان اردبیل با بیان اینکه قوت غالب مردم نان است، افزود: برای بهبود کیفیت نان تولیدی باید بازرسیهای مستمر توسط نهادهای مربوطه تداوم و افزایش یابد چرا که با افزایش این نظارتها شاهد ارتقای کیفیت نان تولیدی در استان هستیم.
زنجانی از تلاش و برنامهریزی برای کاهش مشکلات کمی و کیفی نان خبر داد و گفت: تمامی دستگاههای نظارتی، بازرسی، بهداشتی و توزیعکنندگان باید در راستای این مهم راهکارهای لازم را ارائه دهند تا بتوانیم به اهداف تعیین شده دست یابیم.
وی با اشاره به گرایش مردم اردبیل به استفاده از نان سفید تصریح کرد: اغلب کارشناسان تغذیه بر استفاده از نان سبوسدار تاکید دارند و با توجه به این مهم در صدد اصلاح کیفیت آرد و افزایش گرایش به استفاده از نانهای سبوسدار است.
فرماندار شهرستان اردبیل نظارت بر ساماندهی حمل و نقل آرد را ضروری دانست و اظهار کرد: در حال حاضر در زمینه توزیع آرد یارانهای هیچ مشکلی وجود ندارد و این امر بدون هیچ نارسایی انجام میشود.
انتهای پیام/ح