خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش شدید دما در نوار شرقی استان زنجان

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 12:24
مسئول بخش پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان از کاهش دما در نوار شرقی استان طی چند روز آینده خبر داد.
دما،زنجان،كاهش،استان،سامانه،آينده

مسئول بخش پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان از کاهش دما در نوار شرقی استان طی چند روز آینده خبر داد.
سونا صرفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ورود سامانه هوای سرد به کشور، اظهار کرد: با ورود این سامانه شهرهای واقع در شمال‌غرب کشور درگیر آن خواهند بود که استان زنجان نیز از این قائده مستثنی نیست.
وی به کاهش 7 الی 10 درجه‌ای دما با آغاز فعالیت این سامانه اشاره کرد و افزود: بیشترین کاهش دما در استان زنجان مربوط به شهرستان‌های طارم، ابهر و خرم‌دره خواهد بود و ساکنان این مناطق شاهد کاهش حدود 10 درجه‌ای دما خواهند بود.
این مسئول ادامه داد: البته سایر نقاط نیز کاهش دما را تجربه خواهند کرد ولی شدت آن کم بوده و حدود 2 الی 4 درجه خواهد بود و این قضیه شامل شهرستان زنجان نیز خواهد بود.
وی به وزش باد نسبتا شدید در شهر زنجان طی ساعات آینده اشاره کرد و یادآور شد: سرعت وزش باد تا ساعات آینده بین 45 تا 55 کیلومتر در ساعت خواهد بود ولی بارندگی برای روزهای آتی پیش‌بینی نشده است.
انتهای پیام