خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از ظرفیت‌های بومی شاهرود رضایتمندی عمومی را افزایش می دهد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 11:40
شاهرود - سرپرست فرمانداری شاهرود بابیان اینکه هرکجا مردم در عرصه‌های اقتصادی و سیاسی ورود کرده‌اند موفق عمل کرده‌ایم، گفت: استفاده از ظرفیت‌های بومی شاهرود رضایتمندی عمومی را افزایش می‌دهد.
توسعه،بابيان،گام،افزايش،توجه،هركجا،رضايتمندي،شاهرود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد خرم صبح شنبه در جلسه شورای اداری شاهرود به میزبانی سالن جلسات فرمانداری این شهر ضمن بیان اینکه هرکجا که مردم ورود کردند شاهد رشد و توسعه بودیم، ابراز داشت: اگر قرار است تحولی رخ دهد می‌بایست به سمت تغییرات پیش رفت تا رضایتمندی عمومی افزایش یابد.
وی بابیان اینکه هرکجا مردم ورود کردند شاهد رشد و توسعه بودیم، افزود: باید به این سمت گام برداشت که به سمت تحول حرکت کنیم تحریم‌ها فرصتی برای خودباوری ایجاد کرد و استفاده از ظرفیت‌های بومی در این راستا می‌توان.
رضایتمندی را ۲۰الی ۳۰درصد افزایش دهد.
باید نگرش‌ها را تغییر داد
سرپرست فرمانداری شاهرود بابیان اینکه فرصت‌ها می‌بایست در اختیار مردم قرار گیرد، ابراز داشت: باید به‌جای عوض کردن آدم‌ها نگرش آدم‌ها را تغییر داد که این اقدام با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان قابل انجام بوده و می‌توان به رشد و توسعه دست‌یافت.
خرم بابیان اینکه جلسه شورای اداری بزرگ‌ترین اتاق فکر مدیریتی شهرستان است، تصریح کرد: باید در این جلسات نگاهی به گذشته داشت و با توجه به آینده و مسیر جلو را ترسیم کرد که با توجه به شعار سال هدف‌گذاری باید به این مبنا باشد که در راستای رونق تولید گام برداریم.
وی با طرح این پرسش که چقدر در نیم سال اول توانستیم به افزایش تولید برسیم ، افزود: توسعه باید به معنای کیفی رخ دهد و مسئولیت خود را بپذیریم که نتوانستیم رضایت عمومی را جلب کنیم توسعه باید به فقرزدایی و کاهش بیکاری برسد و در گام دوم با طرح نو طی شش‌ماهه دوم نقش مردم را در تصمیم‌گیری‌ها و عمل پررنگ‌تر کنیم .