خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم جهان خواهان اقدام عاجل برای احیای کرامت انسانی و از بین رفتن خشونت هستند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 مهر 1398 - 11:04
رئیس دفتر منطقه ای یونسکو با بیان اینکه کشورهای حاشیه جاده ابریشم باید تعهد خود را نسبت به گفت‎‌وگوی بین ادیان و فرهنگی برای ترویج همکاری و صلح حفظ کنند، گفت: مردم جهان خواهان اقدام عاجل برای احیای کرامت انسانی و از بین رفتن خشونت هستند.
جاده،ابريشم،يونسكو،فرهنگي،اديان،فرهنگ،احياي،ترويج،انساني،كرا ...

رئیس دفتر منطقه ای یونسکو با بیان اینکه کشورهای حاشیه جاده ابریشم باید تعهد خود را نسبت به گفت‎‌وگوی بین ادیان و فرهنگی برای ترویج همکاری و صلح حفظ کنند، گفت: مردم جهان خواهان اقدام عاجل برای احیای کرامت انسانی و از بین رفتن خشونت هستند.
به گزارش ایسنا، ستوان ستکفسکی صبح شنبه 6 مهرماه در نشست گفت‌وگوی ادیان و مذاهب اجلاس جهانی راه ابریشم در دانشگاه بوعلی‌سینای همدان، با بیان اینکه کنفرانس بین المللی گفت‌وگوی بین ادیان و فرهنگ بهره زیادی درپی خواهد داشت، اظهار کرد: انسان ها با وجود امکانات پیچیده در حوزه ارتباط و جهانی سازی آنها هنوز درک درستی از یکدیگر پیدا نکرده اند.
وی با بیان اینکه جامعه امروز نیازمند تکثر فرهنگی و تنوع فکری است، افزود: متأسفانه جامعه امروز دچار سوءتفاهم شدید بین اقوام مختلف، نفرت، تبعیض بین جوامع انسانی شده و خشنونت و جنگ هنوز هم دیده می شود.
رئیس دفتر منطقه ای یونسکو اضافه کرد: میراث فرهنگی بی شماری در جاده ابریشم توسط نیاکان به جا گذاشته شده است و اقوام مختلف به طور صلح آمیز در اطراف این جاده با یکدیگر زندگی می کردند.
ستکسفکی با بیان اینکه نام جاده ابریشم برای نخستین بار توسط دانشمند آلمانی به این راه اطلاق شد، عنوان کرد: جاده ابریشم انسان ها و فرهنگ های مختلف را در تعامل قرار می دهد و باعث ترویج فرهنگ ها می شود.
وی با بیان اینکه سایت ها و بناهای تاریخی در جاده ابریشم نماینده مذاهب و جوامع محلی هستند، گفت: یونسکو نقش حمایتی در احیای جاده ابریشم دارد و طی سال های اخیر برنامه شرق و غرب این جاده را افتتاح کرده است.
رئیس دفتر منطقه ای یونسکو با بیان اینکه پروژه احیای جاده ابریشم بعد از اکتشاف ۵ سایت باستانی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: اکتشافات تاریخی جاده ابریشم نشان دهنده عمق هویت و فرهنگ در این جاده است.
ستکفسکی با بیان اینکه میراث فرهنگی و تعاملات جاده ابریشم به برکت یونسکو احیا شده است، عنوان کرد: بهبود تکثر فرهنگی و گفت وگوی بین ادیان به نفع کل جهان تمام می شود.
وی با بیان اینکه کشورهای حاشیه جاده ابریشم باید تعهد خود را نسبت به گفت وگوی بین ادیان و فرهنگی برای ترویج همکاری و صلح حفظ کنند، ادامه داد: مردم جهان خواهان اقدام عاجل برای احیای کرامت انسانی و از بین رفتن خشونت هستند.
ستکفسکی با بیان اینکه کرامت انسانی باید به عنوان اصل در نظر گرفته شود، اظهار کرد:سازمان ملل ترویج نزدیکی فرهنگ ها را تصویب کرده و یونسکو حمایت کننده این امر است.
انتهای پیام