سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات شهرداری بروجرد با ایجاد درآمد پایدار رفع شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 09:08
فرماندار شهرستان بروجرد با اشاره به مشکلات شهرداری بروجرد گفت: باید به‌دنبال ایجاد منابع درآمدی پایدار در شهرداری باشیم تا بتوانیم مشکلات را از سر راه برداریم.
بروجرد،مشكلات،مديران،شهرداري،اشاره،تفكري،رحيمي،فرماندار،سليق ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، عبدالرحیم رحیمی شامگاه سه‌شنبه در آئین معارفه شهردار بروجرد اظهار داشت: در ایجاد مشکلات شهرداری همه مقصر هستند و انداختن توپ به زمین دیگری کار درستی نیست.
وی با اشاره به ضریب رشد بروجرد در سال‌های اخیر افزود: البته این به آن معنا نیست که در گذشته هیچ‌کاری صورت نگرفته بلکه به این معناست که همتراز با سایر نقاط استان پیشرفت نکرده و باید به این امرمهم رسیدگی شود تا کسی زیان بیش‌تر از این نبیند.
فرماندار بروجرد عنوان کرد: در شهرستانی که با وجود 530 واحد صنعتی بیش از نیمی از صنایع استان لرستان را در خود جای داده‌است، آنچه که می‌بینیم در حد انتظار نیست و مردم از این مورد رضایت ندارند، البته این به این معنا نیست که فرمانداران، شهرداران و مدیران سابق کاری از پیش نبرده‌ و هیچ اقدامی نکرده‌اند، بلکه کارهای زیادی در بروجرد شده که خیلی از آن‌ها در خور توجه هم می‌باشد.
وی با اشاره به تلاش خود برای توسعه بروجرد بیان کرد: برای تحقق این مهم به همراهی و همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس و شهروندان نیاز دارم چرا که معتقدم با هر سلیقه و طرز تفکری در صورتی که یک هدف مشترک را دنبال کنیم، می‌توانیم به آن مهم و آن هدف به‌راحتی دست یابیم، همه بابت مشکلات موجود مقصرند، نباید توپ را به زمین دیگری انداخت و خود را تبرئه کرد.
رحیمی به مشکلات شهرداری بروجرد اشاره و گفت: برای اداره این نهاد نباید منتظر دریافت اعتبارات ارزش‌افزوده و عوارض بود، بلکه باید به‌دنبال ایجاد منابع درآمدی پایدار در شهرداری باشیم تا بتوانیم مشکلات را از سر راه برداریم، تنها نباید به این چند گزینه اکتفا کرد این راه‌حل اساسی نیست.
از شورایی‌ها انتظار می‌رود که به شهردار جدید کمک کرده و او را در انجام وظایفش یاری کنند.
فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: اعضای شورای شهر با هر سلیقه و تفکری باید دست‌به‌دست هم داده و درصدد رفع مشکلات شهر برآیند دیگر به اختلافات خودشان نباید نگاه کنند چرا که مسئله مهم در اینجا مردم هستند، توسعه، پیشرفت و آبادانی شهرستان بروجرد در گرو همت مضاعف همه مدیران و گام‌نهادن در جهت تحقق آرمان‌های امام و شهداست، این مهم نباید فراموش شود.
انتهای پیام/ن