فاصله شاخصهای توسعه سیستان و بلوچستان نسبت به متوسط کشوری
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: میزان شاخص های توسعه استان نسبت به متوسط کشوری فاصله زیادی دارد و در درون استان برای ایجاد توسعه متوازن نیاز به تلاش و عزم همه ارکان نظام دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: میزان شاخص های توسعه استان نسبت به متوسط کشوری فاصله زیادی دارد و در درون استان برای ایجاد توسعه متوازن نیاز به تلاش و عزم همه ارکان نظام دارد.
به گزارش ایسنا- به نقل از استانداری" احمدعلی موهبتی استاندار " در نشست با مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور که در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد، افزود: سیستان و بلوچستان با دارا بودن یازده و نیم درصد مساحت کل کشور و با داشتن سه و نیم درصد جمعیت کشور، به دلیل پراکندگی بالای جمعیت، از نظر شاخصهای توسعه فاصله زیادی با متوسط شاخصهای کشور دارد.
وی تصریح کرد: علیرغم توجه و سرمایهگذاری های بسیاری که از ابتدای انقلاب تاکنون در استان شده است، اما محرومیتهای تاریخی موجب شده است، در داخل استان توسعه متوازن شکل نگیرد که در تلاش هستیم با معین سازی و جلب مشارکت همه بخشها و بهره گیری از ظرفیتهای نظام زیرساختهای توسعه استان ایجاد شود.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با اشاره به تاکید و دستور مقام معظم رهبری برای توسعه سواحل مکران، افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به آبهای آزاد و همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان و به واسطه ارتباط با این کشورها به نوعی با ۳۷ درصد از جمعیت جهان به طور مستقیم در ارتباط است که این فرصت بسیار خوبی برای توسعه استان سیستان و بلوچستان در حوزههای مختلف است.
موهبتی گفت: یکی از اقدامات قابل توجه در استان، معین سازی در بخشهای گازرسانی، ساماندهی حاشیه نشینی و بازآفرینی شهری و حذف مدارس خشت و گلی است که با حضور و مشارکت چندین استان کشور شاهد شتاب در تکمیل این طرحها و پروژهها در استان هستیم.
وی افزود: با نگاه ویژه مقام معظم رهبری در توسعه زیرساختها ۳۰۰ میلیون دلار برای تکمیل راه آهن چابهار- زاهدان اختصاص داده شده است که با اتمام این پروژه شاهد تحول بسیار خوبی در جنوب شرق کشور خواهیم بود.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور هم در این نشست با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، توجه به مسائل استان را از جمله مهمترین وظایف همه مسئولان و دستگاهها دانست.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در حوزههای مختلف دارای استعدادهای بی نظیر است، استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای استان به ویژه بهره گیری از ظرفیت حوزه های علمیه، مساجد، تشکل های مردمی و دانشگاه ها را برای نقش آفرینی بیشتر این استان در سطح کشور را مورد تاکید قرار داد.
وی با بیان اینکه چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور از اهمیت خاصی در سطح ملی و منطقهای برخوردار است، چابهار را به عنوان یک سرمایه بینظیر برای اقتصاد کل کشور عنوان کرد.
انتهای پیام