خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 06 مهر 1398 - 09:09
بدهی مالیاتی بازیکنان سابق تیم فوتبال استقلال باعث حذف آبی پوشان از لیگ قهرمانان آسیا می‌شود.
باشگاه،استقلال،مجوز،دريافت،آسيايي

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ۱۰ روز پیش مدیران باشگاه استقلال اعلام کردند مشکل این باشگاه برای دریافت مجوز حرفه‌ای رفع شده و این تیم می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشد، اما شب گذشته خبری منتشر شد مبنی بر احتمال حذف آبی پوشان از رقابت‌های آسیایی.
گفته می‌شود باشگاه استقلال به دلیل بدهی مالیاتی برخی از بازیکنان سابقش مانند مهدی رحمتی و جواد نکونام نمی‌تواند مجوز حرفه‌ای دریافت کند و همین موضوع باعث حذف آن‌ها از رقابت‌های آسیایی می‌شود.
چند سال پیش مالیات بازیکنان بر عهده باشگاه‌ها بود و همین موضوع باعث به وجود آمدن مشکل برای استقلال شده است.
بیشتر بخوانید: اطلاعیه استقلال علیه پرسپولیسی‌ها
البته یکی از مدیران باشگاه استقلال با تکذیب این خبر گفت: تمامی مدارک برای دریافت مجوز حرفه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال