سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصدوم شدن سه جوان در تصادف خودرو ۲۰۶ در بزرگراه امام علی (ع)

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 مهر 1398 - 08:47
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از تصادف یک دستگاه خودرو ۲۰۶ با دیواره بزرگراه امام علی (ع) و مصدوم شدن ۳ سرنشین آن خبر داد.
آتش،خودرو،محل،ملكي،سوزي،بزرگراه،جوان

ملکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در ساعت ۰۰:۵۹ بامداد امروز حادثه آتش سوزی خودرو در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی (ع) - بعد از خیابان دماوند به سامانه ۱۲۵ شهرداری تهران اعلام شد که دو ایستگاه به محل اعزام شدند.
وی افزود: در محل مشاهده شد که یک دستگاه پژو ۲۰۶ با سه سرنشین مرد جوان در هنگام حرکت به دلیل نامشخصی از مسیر حرکت منحرف شد و با دیواره‌های کناره بزرگراه برخورد کرده و دچار آتش سوزی شده است.
بیشتر بخوانید: آتش سوزی مغازه ۱۵ متری در میدان حسن آباد+ تصاویر
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران بیان کرد: خوشبختاته هر سه سرنشین این خودرو در لحظات اولیه حادثه از خودرو خارج و به عوامل اورژانس تحویل داده شدند، مصدومیت یکی از سرنشینان خودرو شدید و در حد قطع دست از ناحیه مچ دست بود.
ملکی افزود: آتش نشان‌ها بلافاصله بعد از رسیدن به محل خودرو را که دچار حریق شده بود، خاموش کردند.
وی گفت: محل برای ایمن سازی تحویل نیروی انتظامی داده شد.
انتهای پیام/
برخورد خودرو ۲۰۶ با گاردریل در بزرگراه امام علی (ع)