خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت عربستان با اجرای آتش بس در یمن

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 05 مهر 1398 - 20:00
بنا به ادعای یک رسانه آمریکایی، عربستان با اجرای آتش بس در بخش‌های از یمن موافقت کرده است.
يمن،سعودي،عربستان،يمني،بس،آتش،استريت،ائتلاف

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از استریت تایمز، بنا به اعلام منابع آگاه، عربستان سعودی با اجرای آتش بس در بخش‌های از یمن موافقت کرده است.
نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از چند منبع ناشناس از موافقت عربستان با اجرای طرح آتش بس در چهار ناحیه در یمن خبر داد.
آتش بس احتمالی می‌تواند به کاهش تنش‌های سیاسی در منطقه کمک کند.
در پی حملات تلافی جویانه اخیر نیرو‌های انصارالله یمن به تاسیسات نفتی عربستان تنش‌ها در منطقه خاورمیانه بالا گرفته است.
عربستان سعودی فروردین ۹۴ به همراه ۳۴ کشور ریز و درشت عربی و با حمایت آمریکا و غرب به یمن حمله کرد.
محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی مدعی شد ائتلاف سعودی با عملیات «توفان راسخ» ظرف ۳ هفته انقلابیون یمنی را شکست می‌دهد و «عبدربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور فراری یمن را دوباره به قدرت بازمی‌گرداند.
در پنج سال گذشته ائتلاف سعودی-اماراتی همه مسیر‌های امدادرسانی به میلیون‌ها غیرنظامی را مسدود کرده و هم‌اکنون ۲۲ میلیون یمنی نیازمند کمک‌های انسان‌دوستانه هستند.
حتی سازمان‌های «حقوق‌بشری» بین‌المللی نیز اجازه کمک‌رسانی به مردم یمن را ندارند.
نزدیک به ۱۶ هزار یمنی مستقیماً در جنگ شهید شدند، ۱۸ هزار بیمار به علت محاصره هوایی و کمبود‌های پزشکی جان باختند و بیش از ۲۴ هزار نفر نیز مجروح شدند.
نتهای پیام/