خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۵۰ میلیون پوندی انگلیس به ورزشکاران المپیکی

فارس | ورزشی | جمعه، 05 مهر 1398 - 17:48
نخست وزیر انگلیس از کمک ۵۰ میلیون پوندی به ورزشکاران المپیک و پارالمپیک این کشور خبر داد.
انگليس،ورزشكاران،المپيك،پارالمپيك،كمك،وزير

نخست وزیر انگلیس از کمک ۵۰ میلیون پوندی به ورزشکاران المپیک و پارالمپیک این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نخست وزیر انگلیس از کمک 50 میلیون پوندی برای حمایت از ورزشکاران بریتانیایی در راه موفقیت در المپیک و پارالمپیک توکیو 2020 خبرداد.
جانسون نخست وزیر انگلیس در این باره گفت: این بودجه بخشی از تعهد دولت در قبال ورزش انگلیس است تا ورزشکاران در سال آخر برای حضور در المپیک آماده شوند.
این پشتیبانی به تحقق آرزوی انگلیس برای کسب مدال های بیشتر بیشتر در بازی های المپیک و پارالمپیک سال آینده کمک خواهد کرد.
در برنامه نخست پاراتکواندو، کاراته، ورزش های صعودی، پارا بدمینتون و دوچرخه سواری این کمک ها را دریافت کرده اند.
نخست وزیر انگلیس خاطرنشان کرد: این سرمایه گذاری بیشتر بدان معنی است که ما پشت ورزشکاران نخبه هستیم و در هر گامی که آنها برای کسب مدال در توکیو 2020 برمی دارند، حمایت می کنیم.
وی افزود: شک ندارم که تلاش های آنها ملتی را ترغیب خواهد کرد و حتی افراد بیشتری را به مشارکت در ورزش تشویق می کند، دقیقاً همانطور که بعد از رکوردشکنی ها در لندن 2012 و ریو 2016 دیدیم.
سرمایه گذاری استراتژیک انگلیس در دو دهه اخیر باعث شده تا ورزشکاران این کشور در بازیهای المپیک و پارالمپیک عملکرد بسیار خوبی داشته باشند.
انتهای پیام/