خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهزیستی: کلیپ‌های منتشر شده درباره آزار کودکان مربوط به خارج از کشور است

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 مهر 1398 - 16:31
روابط عمومی بهزیستی اعلام کرد: کلیپ‌های منتشر شده در فضای مجازی درباره آزار و اذیت کودکان، مربوط به خارج از کشور است.
كشور،ايران،مجازي،انتشار،اعلام،كتك،اذيت

روابط عمومی بهزیستی اعلام کرد: کلیپ‌های منتشر شده در فضای مجازی درباره آزار و اذیت کودکان، مربوط به خارج از کشور است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، روابط عمومی سازمان بهزیستی در اطلاعیه‌ای در خصوص انتشار کلیپ‌های کودک آزاری در کشورهای دیگر به نام مردم اخلاق مدار ایران اعلام کرد: درپی انتشار ویدئوهایی در فضای مجازی مبنی بر آزار و اذیت کودکان از جمله کلیپ‌هایی با عنوان «پدری که دختر بچه سه ساله‌اش را کتک می‌زند تا روی پاهایش بایستد» و همچنین کلیپی با عنوان «کتک زدن یک کودک در یکی از آسایشگاه‌های جنوب کشور» ضمن ابراز ناراحتی از وجود چنین مواردی، به اطلاع می‌رساند این اتفاقات و کلیپ‌های منتشره مربوط به خارج از کشور ایران بوده و ارتباطی با کشورمان ندارد.
همانطور که در رسانه ها نیز اعلام شد در خصوص کلیپ اول که به شهرهای عرب نشین جنوب ایران نسبت داده شده بود مشخص شد که این اتفاق در کشور عربستان بوده و مرد مهاجر پس از دستگیری و اعتراف، به شلاق و حبس محکوم شده است.
همچنین لازم به ذکر است، حرکت مشکوک انتشار این کلیپ‌ها به نام مردم اخلاق مدار ایران در شبکه های مجازی و تحریک احساسات پاک مردم نیز از دیدگاه ما محکوم خواهد بود.
انتهای پیام/