خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان روحیه انقلابی و مدیریت جهادی داشته باشد

مهر | استان‌ها | جمعه، 05 مهر 1398 - 15:09
بوشهر - امام جمعه موقت اهرم با تاکید بر لزوم تداوم مقابله جدی با فساد گفت: مسئولان روحیه انقلابی و مدیریت جهادی داشته باشد.
انقلابي،انقلاب،كشور،صفري،روحيه،قضائيه،قوه،ملت،ايران،اهرم،فسا ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اصغر صفری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهرم ضمن تبریک بازگشایی مدارس و حوزه‌های علیمه و دانشگاه اظهار داشت: گام دوم انقلاب گام تقویت نیروی جوان، مومن، انقلابی و درون گرا برای تحقق آرمان‌های انقلاب است.
امام جمعه اهرم تصریح کرد: سه اقدام ضروری و مهم در اجرایی کردن سند تحول در گام دوم انقلاب در بحث آموزشی وجود دارد که باید در آموزش و پرورش مطالعه، تدوین و محقق شود.
وی افزود: معلمان که در مقاطع تحصیلی مختلف در کشور تدریس می‌کنند باید بدانند که تحول بنیادین در گام دوم انقلاب از آنها چه خواسته است و مطالبات آن چیست.
صفری یاد آوری کرد: بیش از هشت سال است که از سند تحول می‌گذرد.
این مایه تاسف بسیار است که هنوز در برنامه های قبل از انقلاب قرار داریم اینکه در مورد سند تحول در آموزش و پرورش کوتاهی نشده شک نیست اما کسی از آن اطلاعی ندارد.
امام جمعه اهرم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیان کرد: حماسه مقاومت و ایستادگی ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمنی که تمام ظرفیت خود را برای شکست ایران اسلامی بکار گرفت، حماسه بزرگی است.
این همبستگی ملت دلیر ایران در عرصه دفاع مقدس، این جنگ را به توفیقی برای اعتلای نظام نوپای اسلامی تبدیل کرد.
وی ادامه داد: گر چه جنگ تحمیلی هزینه‌های زیاد نیروی انسانی و مادی برای کشور داشت، اما مقاومت و ایستادگی ملت ایران دستاوردها و نعمات فراوانی برای کشور و جهان اسلام به همراه داشت.
یکی از نعمات هشت سال دفاع مقدس، حفظ روحیه انقلابی در نسل جوان و در جامعه بود.
صفری با اشاره به اقدامات اخیر قوه قضائیه در مبارزه با فساد در کشور بیان کرد: این روزها که ملت شاهد برکات شایسته سالاری در قوه قضائیه هستند، متاسفانه بعضی از مدعیان دروغین مبارزه با فساد به هیاهو روی آوردند و دست به کار شکنی می زنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه روزهای اخیر در دستگاه قضائی جمهوری اسلامی به معرض آگاهی مردم رسانیده شد، نشان از عدالت خواهی و روحیه انقلابی و مدیریت جهادی و عزم قاطع قوه قضائیه برای مقابله با فساد در کشور است که توام با عقلانیت، فهم سیاسی، اجتماعی و تدابیر لازم است.
صفری بیان کرد: رویکرد انقلابی رئیس قوه قضائیه و اقدامات در خور توجه ایشان که مصداق روشنی برای اقدام بر اساس سخنان مقام معظم رهبری در بحث انقلابی گری و روحیه انقلابی است جای تشکر و قدردانی دارد.
امام جمعه اهرم افزود: آنچه امروزمشاهد می شود بیانگراین مهم است اگر مسئولان کشور روحیه انقلابی و مدیریت جهادی داشته باشد و با این روحیه وارد میدان شود، می تواند منشاء تاثیرات و تحولات بسیار خوشایندی برای مردم و نظام اسلامی باشد.
وی ادامه داد: مبارزه با فساد اقتصادی به عنوان اقدام مبارکی در قوه قضائیه می‌دانیم و این یکی از سیاست‌هایی است که مرتبط با ارتقای حقوق شهروندان و کرامت انسانی است.
صفری بیان کرد: از مواضع صریح و قاطعانه ریاست جمهور در کنفرانس سازمان ملل که بحق، شجاعانه و با اقتدار، مواضع انقلاب و رهبری و ملت پر توان ایران را بیان کردند و در برابر خواست های نابجای امریکا نه گفتند و ایستادگی کردند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.