خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمتی رکورد لیگ تیراندازی را ارتقا داد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 05 مهر 1398 - 14:59
نجمه خدمتی ملی پوش تیراندازی با کسب عنوان قهرمانی لیگ، رکورد لیگ تیراندازی در ماده تفنگ بادی را ارتقا داد.
تيم،مقاومت،ليگ،تيراندازي،تفنگ،بادي،قزوين،تپانچه

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان نجمه خدمتی ملی‌پوش تیم مقاومت در هفته دوم لیگ برتر تیراندازی بانوان توانست با ثبت ۶۳۲/۸ امتیاز رکورد لیگ کشور را درشته تفنگ بادی جا به جا کند.
به گزارشبه نقل از فدراسیون تیراندازی،ملی‌پوش تیم مقاومت درتوانست با ثبت ۶۳۲/۸ امتیاز رکورد لیگ کشور را درشته تفنگ بادی جا به جا کند.
لیگ برتر تیراندازی حضور ۵ تیم در دو رشته تفنگ و تپانچه به میزبانی باشگاه مقاومت پیگیری شد که در مرحله مقدماتی دو تیم های مقاومت و شهرداری قزوین با غلبه بر تیم های هیات قم و خراسان رضوی به پیروزی دست یافتند.
با برگزاری فینال رشته تفنگ بادی، نجمه خدمتی از تیم مقاومت ، حسنا توتون چی از شهرداری قزوین و زهرا هاشمی از هیات خراسان رضوی به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم قرار گرفتند.
در فینال تپانچه بادی نیز، هانیه رستیمان از مقاومت، زینب طوماری از شهرداری قزوین و مینا قربانی از مقاومت به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
در پایان این مراسم اهدای جوایز نقدی ورزشکاران با حضور رضا ملک محمدی دبیر فدراسیون ، سید جعفر حسینی رییس سازمان لیگ، احمد نجفی سرمربی تیم تپانچه، حسین زکی زاده رییس هیات استان قزوین برگزار شد.
بیشتر بخوانید: کاروان تیم ملی تیراندازی به ایران بازگشت
انتهای پیام/
آخرین اخبار از لیگ تیراندازی بانوان کشورمان