خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرج‌تراشی اضافه‌ آمریکا برای خرید سامانه راداری توسط ژاپن

فارس | برگزیده، بین‌الملل | جمعه، 05 مهر 1398 - 14:32
آمریکا پس از دریافت سفارش سامانه‌های راداری از سوی ژاپن به ارزش چند میلیارد دلار، مدعی شده تست این سامانه‌ها نیز چند صد میلیون دلار هزینه روی دوش ارتش ژاپن خواهد گذاشت.
ژاپن،راداري،رويترز،نظامي،منابع،دلار،آمريكا،لاكهيد،بالستيك

آمریکا پس از دریافت سفارش سامانه‌های راداری از سوی ژاپن به ارزش چند میلیارد دلار، مدعی شده تست این سامانه‌ها نیز چند صد میلیون دلار هزینه روی دوش ارتش ژاپن خواهد گذاشت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، انجام آزمایشات بیشتر بر روی دو سامانه راداری ردیابی موشک‌های بالستیک در خاک ژاپن برای مقابله با تهدیدات احتمالی موشکی کره شمالی، حدود ۵۰۰ میلیون دلار خرج روی دست توکیو خواهد گذاشت.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کمپانی تسلیحاتی «لاکهید مارتین» بیان داشت، این آزمایشات به توکیو اطمینان را می‌دهد که این سامانه‌های معروف به «Aegis Ashore» می‌توانند به‌خوبی عمل کنند.
رویترز نظر چهار مقام دولتی و نظامی ژاپن را در این خصوص جویا شد.
یکی از این منابع آگاه به رویترز گفت: «ژاپن منتظر است آژانس دفاع موشکی آمریکا آزمایش‌های لازم را اعلام کند.
این آزمایش‌ها هنوز بودجه‌بندی نشده‌اند».
ژاپن در سال ۲۰۱۸ این دو سامانه راداری ردیابی موشک‌های بالستیک را سفارش داد اما «ایتسونوری اونودرا» وزیر دفاع وقت ژاپن خبر نداشت که قرار است هزینه‌ای اضافی را برای پرتاب موشک جهت تست کردن عملکرد این سامانه‌ها بپردازد.
یکی از منابع نظامی در گفت‌وگو با رویترز گفت دولت ژاپن گمان می‌کرد شبیه‌سازی‌های کامپیوتری برای چنین هدفی کفایت می‌کند.
«مونا نوهاس» سخنگوی شرکت لاکهید مارتین در این خصوص گفت: «فارغ از این‌که چه نوع راداری خریداری شود، آزمایش واقعی پرتاب [موشک] برای تأیید شعاع کنترل آتش ضروری است».
با توجه به این‌که قرارداد خرید این سامانه‌ها هنوز امضا نشده است یکی از منابع آگاه در زمینه امور برنامه‌ریزی نظامی ژاپن گفت: «این مسئله می‌تواند برای ژاپن فرصتی باشد تا در خصوص خرید Aegis Ashore تجدید نظر کند».
دولت ژاپن که یکی از سه مشتری اصلی سخت‌افزارهای نظامی آمریکا طی سه سال گذشته بوده، اکنون باید به‌خاطر هزینه‌های اضافی این پروژه چند میلیارد دلاری راداری، توضیح ارائه کند.
انتهای پیام/