خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت آستین‌های خالی در برنامه از آسمان

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | جمعه، 05 مهر 1398 - 14:07
با اینکه دو دست ندارد، هم رانندگی می‌کند و هم در دانشگاه تهران درس می‌خواند.
برنامه،جانباز،زندگي،صمدي،روايت،آسمان

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با اینکه دو دست ندارد، هم رانندگی می‌کند و هم در دانشگاه تهران درس می‌خواند.
این بخشی از زندگی پاسدار جانباز ۷۰ درصد نوروزعلی صمدی است که از آسمان در روایت این هفته خود به آن پرداخته است.
امیر خورشیدی فرد تهیه کننده و کارگردان این برنامه تلویزیونی گفت: هر دو دست جانباز صمدی در عملیات والفجر ۴ قطع شد، ولی این مرد تهرانی با امید و همت تماشایی اش به زندگی عادی خود برگشت.
در این برنامه برای نخستین بار با همسر این جانباز درباره ازدواج و زندگی و چیز‌های دیگر گفت‌وگو شده است.
علاقمندان به برنامه از آسمان می‌توانند این روایت صمیمی را جمعه ۵ مهر ماه ساعت ۱۶ از شبکه دو سیما تماشا کنند.
سعید سلیمانی (تصویر و تدوین)، مرتضی اعطاسی (دستیار تصویر و نور)، نادر گهرسودی (گوینده) و حمید بناء (نویسنده) در تولید این برنامه مشارکت نموده اند.
انتهای پیام/