خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات سولشر و لمپارد درباره رویارویی چلسی و منچستریونایتد در جام اتحادیه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 04 مهر 1398 - 15:42
سرمربیان تیم‌های فوتبال چلسی و منچستریونایتد نسبت به تقابل این ۲ تیم در جام اتحادیه انگلیس واکنش نشان دادند.
بازي،يونايتد،منچستر،چلسي،رويارويي،شكست،سولشر

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، تیم‌های فوتبال منچستر یونایتد و چلسی با پیروزی برابر حریفان در جام اتحادیه به دور بعدی این مسابقات راه یافتند و شاگردان سولشر و لمپارد باید در این مرحله به مصاف یکدیگر بروند.
۲ تیم در چارچوب بازی‌های هفته اول لیگ برتر، در ورزشگاه اولدترافورد مقابل یکدیگر قرار گرفتند و در پایان منچستر یونایتد موفق شد با ۴ گل میهمان خود را شکست دهد.
این بار آبی پوشان لندنی در ورزشگاه خانگی شان با شیاطین سرخ دیدار خواهند کرد و می‌توانند شکست سنگین در بازی لیگ را جبران کنند.
بیشتر بخوانید: صعود سخت شیاطین سرخ به دور دوم / گل باران گریمسبی در استمفورد بریج
سولشر سرمربی منچستر یونایتد درباره رویارویی تیمش برابر چلسی اظهار داشت: ما برای این بازی اشتیاق زیادی داریم.
برای این که موفق شویم باید بهترین‌ها را شکست دهیم.
ما بابت رویارویی با چنین تیم‌هایی اظهار ناراحتی نمی‌کنیم و با اشتیاق برای موفقیت می‌جنگیم و نگاهی رو به جلو داریم.
فرانک لمپارد سرمربی چلسی نیز در واکنش به قرعه تیمش در مرحله چهارم جام اتحادیه گفت: بازی ما با منچستر یونایتد یک بازی بزرگ است.
این دیدار، رویارویی ۲ تیم بزرگ است و از این که در استمفورد بریج بازی می‌کنیم، خوشحالم.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از فوتبال اروپا