خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار معترضان بازداشتی در مصر به حدود 2 هزارنفر رسید

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 مهر 1398 - 11:34
شمار معترضان بازداشتی در تظاهرات ضد حکومتی در مصر به حدود دو هزار نفر رسیده است.
تظاهرات،مصر،نفر،اعتراضات،جمعه

شمار معترضان بازداشتی در تظاهرات ضد حکومتی در مصر به حدود دو هزار نفر رسیده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مرکز غیردولتی حقوق اجتماعی و اقتصادی مصر اعلام کرد، تعداد افرادی که در تظاهرات علیه «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دستگیر شده‌اند به نزدیک دو هزار نفر رسیده است.
به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، بنا بر اعلام این مرکز، تاکنون حداقل ۱۹۰۹ نفر در جریان این اعتراضات بازداشت شده‌اند که در بین آن‌ها «۶۸ دختر جوان هم حضور دارند.»
تظاهرات علیه السیسی از روز جمعه گذشته آغاز شده و به دعوت احزاب سیاسی قرار است در روزهای آتی نیز ادامه یابد.
اعتراضات پس از آن آغاز شد که فردی به نام «محمد علی» تاجر و هنرمند مصری که می‌گوید سال‌ها با ارتش مصر همکاری کرده و اکنون در اسپانیا به سر می‌برد، ویدئوهایی از ساخت کاخ‌های بزرگ ریاست‌جمهوری و همینطور فساد درون ارتش و خانواده السیسی منتشر کرد.
او سه‌شنبه گذشته برای اولین بار مردم را به تظاهرات در روز جمعه فراخواند.
انتهای پیام/ق