رتبه سوم خراسان رضوی در ثبتنام اربعین حسینی
مشهد -معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبتنام کردهاند که خراسان رضوی بعد از تهران و خوزستان مقام سوم را در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد صادق براتی با اشاره به در پیش رو بودن رویداد عظیم اربعین حسینی اظهار کرد: طبق آمار تا به این لحظه بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح کشوری ثبت نام کرده اند که به ترتیب تهران، خوزستان و خراسان رضوی مقام اول تا سوم را در اختیار دارند، لذا پیش بینی می شود آمار زائران ایرانی پیاده روی اربعین حسینی امسال بیش از سه میلیون نفر باشد.
وی ضمن اشاره به آمار ورودی زائران به مشهد مقدس، افزود: در شش ماهه اول سال جاری افتخار میزبانی و خادمی بیش از ۲۴ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۵۶۹ زائر در مشهد مقدس را داشته ایم که در مقایسه با شش ماهه سال گذشته این آمار ۲۲/۴ درصد رشد داشته است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با ارائه آماری از حضور زائران دهه پایانی صفر در سال گذشته، بیان کرد: سال گذشته در ایام دهه پایانی صفر حدود ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر زائر سواره و بیش از ۴۳۵ هزار نفر زائر پیاده در مشهد مقدس داشتهایم، لذا با برنامه ریزیهای خوبی که در ستاد خدمات سفر و ستاد پایانی صفر انجام شده، آمادگی داریم تا به نحو مطلوب و شایستهای در ایام پایانی صفر میزبان خوبی برای زائران بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) باشیم.