خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین آلبوم سرود دانش‌آموزان انجمن اسلامی منتشر شد

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 17:25
نخستین آلبوم سرود دانش‌آموزان انجمن اسلامی با بهره‌گیری از مضامین دانش‌آموزی و انقلابی منتشر شد.
آلبوم،اسلامي،گروه،سرود،اتحاديه،شاكر،نماهنگ،طلايه،جوادي

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، آلبوم سرود طلایه‌داران که به همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کشور تولید شده است در 9 قطعه با اشعاری از میلاد عرفان پور، محمد جواد الهی پور، وحید خزایی و ...
تولید شده است؛ آهنگسازی قطعات این آلبوم نیز بر عهده احسان جوادی، داود نعمتی و مجتبی جوادی بوده است.
مسعود شاکر که مسؤولیت تهیه این آلبوم را بر عهده دارد درباره این آلبوم گفت: تلاش کردیم مضامین دینی، دانش‌آموزی و تشکیلاتی‌مان را به زبان هنر بیان و عرضه کنیم؛ جای تصریح ندارد که تأثیرگذری آثار هنری بسیار بیشتر از زبان آموزشی ساده است.
وی ادامه داد: مضامینی مانند احترام به آموزگار، کتابخوانی، نقش دانش‌آموزان در گام دوم انقلاب اسلامی، 40 سالگی انقلاب اسلامی از جمله محورهای مفهومی این آلبوم ایت ضمن آنکه برخی محورهای تشکیلاتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان نظیر آیه سال نیز در این آلبوم گنجانده شده است.
مسعد شاکر درباره اعضای این گروه افزود: از سال گذشته با مشارکت بیش از 40 تن از دانش‌آموزان متوسطه اول عضو انجمن اسلامی، فعالیت کار سرود را آغاز کردیم که به مرور به یک گروه 30 نفره رسیدیم و از دهه فجر 97 به اجرای سرودهای تولیدی گروه طلایه داران را به صورت رسمی آغاز کردیم.
تهیه کننده این آلبوم در پایان خاطرنشان کرد: تعدای از تولیدات ما در حال تصویرسازی و تبدیل به نماهنگ است که طبق هماهنگی‌های صورت گرفته، این نماهنگ‌ها روی آنتن رسانه ملی خواهد رفت.
گفتنی است اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، تولیدات هنری نظیر سرود، نماهنگ و گروه‌‌های نمایشی را در سراسر کشور توسط دانش‌آموزان انجمن اسلامی شکل داده که گروه سرود طلایه داران یکی از آن‌هاست.
انتهای پیام/