خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف دستگاه استخراج ارز دیجیتالی قاچاق در خدابنده

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 15:39
زنجان-فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده از کشف تعداد ۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال فاقد مجوز قانونی به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.
دستگاه،موتورخانه،خدابنده،ديجيتال،استخراج،ارز

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از نیروی انتظامی استان زنجان، سرهنگ محسن غنیمتی افزود: در پی کسب خبری مبنی بر به کارگیری دستگاه های استخراج ارز دیجیتال در موتورخانه کشاورزی واقع در یکی از روستاهای خدابنده، عوامل پلیس اطلاعات و امنیت عمومی جهت بررسی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی ادامه داد: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت در بازرسی از محل تعداد ۴دستگاه استخراج ارز دیجیتال به همراه یک دستگاه مودم که در موتورخانه نصب بود،کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده با اشاره به اینکه صاحب دستگاه های مربوطه هیچ گونه مجوز قانونی ارائه نکرده است، اظهار داشت: در این خصوص یک نفر متهم دستگیر شده و پرونده مقدماتی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.