خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیسیون انتخابات افغانستان: تیم‌های انتخاباتی بحران سازی نکنند مردم تحمل افزایش ناآرامی ندارند

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 15:30
در حالی که برخی از تیم‌های انتخاباتی نسبت به احتمال تقلب در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و عدم پذیرش نتیجه هشدار می‌دهند، رئیس کمیسیون انتخابات این کشور گفت که طرف‌ها بحران سازی نکنند، مردم تحمل افزایش آشفتگی و ناآرامی ندارند.
انتخابات،افغانستان،انتخاباتي،كميسيون،برگزاري،بحران،رئيس،تاكي ...

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «حوا علم نورستانی» رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان امروز در نشست مشترکی با نهادهای امنیتی این کشور اعلام کرد که این کمیسیون در هماهنگی با نهادهای امنیتی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمادگی کامل دارد.
وی افزود: کمیسیون انتخابات متعهد است که با برگزاری انتخاباتی شفاف، بیطرف در ششم مهرماه سالجاری، تغییرات سیاسی بر اساس آرای مردم رقم زده شود.
نورستانی گفت که رئیس جمهور آینده افغانستان بر اساس آرای مردم انتخاب خواهد شد و از تمام تیم‌های انتخاباتی می‌خواهیم تا به تصمیم کمیسیون انتخابات احترام بگذارند و از ایجاد بحران خودداری کنند.
رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان تاکید کرد که مردم افغانستان توان تحمل بحران انتخاباتی را ندارند.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شماری از احزاب سیاسی و نمایندگان پارلمان افغانستان با تاکید بر اولویت برقراری صلح در این کشور، نسبت به رفتن افغانستان بسوی بحران در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کرده‌اند.
حامد کرزی رئیس جمهور سابق افغانستان در روزهای اخیر همواره تاکید کرده است که برگزاری انتخابات در شرایط کنونی که مردم آن را رهبری نمی‌کنند افغانستان را بسوی بحران خواهد برد.
به هر حال، مهلت رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان امروز (چهارشنبه) پایان می‌یابد و پس از سکوت دو روزه واجدین شرایط از ساعت هفت صبح روز شنبه (ششم مهر) می‌توانند به مراکز اخذ رأی مراجعه کنند.
براساس قوانین انتخابات افغانستان تبلیغات انتخاباتی 48 ساعت پیش از زمان برگزاری انتخابات پایان می‌یابد و همه نامزدها موظف به سکوت در این بازه زمانی هستند و درصورت تخلف با آن‌ها برخورد قانونی خواهد شد.
پیش از این 18 نفر برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد شده بودند که «زلمی رسول» و «شیدا محمد ابدالی» به نفع غنی از انتخابات کناره‌گیری کردند.
تیم انتخاباتی «حنیف اتمر» نیز به‌دلیل اختلافات فروپاشید و «محمد محقق» معاون دوم وی به تیم «ثبات و همگرایی» به رهبری عبدالله پیوست.
انتهای پیام/.