هنر هنوز به لایههای دفاع مقدس نفوذ نکرده است
همسر شهید اصغریخواه دفاع مقدس را یک گلستان معطر مملو از گلهای متفاوت دانست و گفت: تاریخ ماندگار دفاع مقدس لایههای ناشناخته بسیاری دارد که علیرغم تالیف هزاران کتاب و صدها فیلم، هنوز هنر به این لایهها نفوذ نکرده است.

همسر شهید اصغریخواه دفاع مقدس را یک گلستان معطر مملو از گلهای متفاوت دانست و گفت: تاریخ ماندگار دفاع مقدس لایههای ناشناخته بسیاری دارد که علیرغم تالیف هزاران کتاب و صدها فیلم، هنوز هنر به این لایهها نفوذ نکرده است.
به گزارش ایسنا، سیده نسا هاشمیان در همایش «آیههای ایثار» که در مجتمع خاتمالانبیاء(ص) رشت برگزار شد، نقش زنان در دوران دفاع مقدس را ویژه دانست و اظهار کرد: زمان اعزام گردان کمیل لنگرود به جبهه در سال 61 یک سخنرانی 45 دقیقهای کوبنده برای رزمندگان انجام دادم و مادران و همسران رزمندگان را به پشتیبانی از عزیزانشان دعوت کردم.
وی با بیان اینکه کتاب خاطرات دوران دفاع مقدس سردار محمدعلی حقبین را به رشته تحریر درآوردم، افزود: این کتاب امروز رونمایی میشود.
همسر شهید «محمد اصغریخواه» نامههای شهدا را سرشار از محبت و قدردانی دانست و عنوان کرد: نامههایی که شهید اصغریخواه برای من میفرستاد با «سلام بر همسنگرم، سلام بر همراهم، سلام بر مادر فرزندانم و سلام بر همسرم» شروع میشد؛ در واقع شهید ابتدا مرا همرزم خود میدانست و در آخر مسئولیت همسری را یادآوری میکرد.
نویسنده برتر دفاع مقدس با بیان اینکه زنان در مقابل گلوله سینه سپر نکردند اما هدایتگر مردان بزرگ دفاع مقدس بودند، گفت: شهدا در دامان مادرانی پرورش یافته بودند که باوری عمیق به دین داشتند.
لذا همسرم همیشه میگفت «این مردان نیستند که جنگ میکنند، بلکه شما زنان میجنگید».
همه رزمندگان مادر یا همسر حامی در پشت جبههها داشتند که مایه قوت قلب بودند.
وی نقش زنان در پیشبرد اهداف دفاع مقدس را کمتر از مردان ندانست و یادآور شد: دفاع مقدس یک گلستان معطر مملو از گلهای متفاوت است.
تاریخ ماندگار دفاع مقدس لایههای ناشناخته بسیاری دارد که علیرغم تالیف هزاران کتاب و صدها فیلم، هنوز هنر به این لایهها نفوذ نکرده است.
هاشمیان به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر حفاظت از گنجینه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: هر رزمنده یک کتاب دفاع مقدس است و ناگفتهها و ناشنیدههای زیادی از آن روزها دارد لذا از جوانان میخواهم وصیتنامههای شهدا را مطالعه کنند، زیرا هر کدام از این وصیتنامهها منشور چگونه زندگی کردن است.
وی جوانان امروز را دچار سردرگمی دانست و خاطرنشان کرد: نسل جوان برای چگونه زندگی کردن معیار ندارد، اما اگر با شهدا مانوس شوند و از سیره شهدا سرمشق بگیرند نیازی به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نخواهند داشت.
همسر شهید اصغریخواه به وصیتنامه همسر شهیدش اشاره کرد و گفت: محمد حساسیت ویژهای نسبت به بیتالمال داشت و وصیت کرده بود بعد از شهادتش مبلغ 20 هزار تومان بابت سهلانگاری احتمالی در بیتالمال به سپاه پرداخت کنم لذا امروز باید وصیتنامه شهید اصغریخواه را تابلو کرد و در مراکز شهرها زد تا مسئولان متوجه شوند.
نویسنده برتر دفاع مقدس با بیان اینکه همسرم انقلاب اسلامی را به دریا تشبیه میکرد، یادآور شد: ایشان اعتقاد داشت که موجهای این دریا نااهلان را به ساحل پرتاب میکند و حضور مردم در حماسه 9 دی یکی از این موجهای عظیم است.
فاطمه رفیعی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز، هشتسال دفاع مقدس را تجلی تلاشهای جانانه مردان و زنان این مرز و بوم در حفاظت و حراست از آرمانهای دینی و ملی دانست و اظهار کرد: امروز وظیفه داریم دستاوردهای شهدا و رزمندگان را زنده نگه داریم.
وی همراهی و همگامی آحاد مردم را یکی از رموز موفقیت ملتها در طول تاریخ دانست و افزود: در دوران دفاع مقدس شاهد مشارکت و اتحاد و انسجام همه اقوام و گروهها در پاسداشت آرمانهای انقلاب و نظام بودیم و لذا به موفقیت و پیروزی رسیدیم.
مدیرکل امور بانوان گیلان با بیان اینکه دفاع مقدس یک پیروزی ماندگار است، تصریح کرد: رزمندگان دفاع مقدس مجبور به جنگیدن شدند، اما در آن روزها خود را ندیدند و ارزشها و آرمانهای نظام را در نظر گرفتند.
در تک تک صفحات نورانی هشتسال دفاع مقدس پیروزی از ولایت دیده میشود و اگر میخواهیم عزت و اعتبار کشور تداوم داشته باشد باید این اطاعتپذیری را دنبال کنیم و برای منافع ملی ارجحیت قائل شویم.
رفیعی کربلای امام حسین(ع) را نمونه کامل و ناب تبعیت از امام و گذشتن از منافع شخصی دانست و گفت: شهدا رضای خدا و اخلاص را ضمیمه حرکت ایثارگرانه خود قرار دادند و موثر و پرثمر عمل کردند.
خانوادههای شهدا و ایثارگران نیز با نادیده گرفتن خودشان پشتیبان رزمندگانشان در جبهههای دفاع از ارزشهای نظام شدند.
وی با بیان اینکه درخت انقلاب با خونهای پاک شهدا آبیاری شده است، خاطرنشان کرد: امروز نیز مدافعان حرم برای منافع ملی قدم در میدان گذاشتند و در تاریخ مانا شدند.
انتهای پیام