خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستای بالای ۱۰ خانوار فاقد برق نداریم

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 21:20
وزیر نیرو گفت: روستای بالای ۱۰ خانوار فاقد برق در کشور وجود ندارد که این وضعیت در جهان بی نظیر بوده و باید این افتخار را در جهان فریاد زد.
انساني،منابع،كشور،اردكانيان،نيرو،وزير،توسعه،همدان،كشورمان،ظرفيت

اردکانیان در همدان؛
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، رضا اردکانیان وزیر نیرو در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و هیات‌های اندیشه ورز جوان استان همدان با معاون اول رییس جمهوری بیان کرد: تعداد روستا‌های برق دار از چهار هزار و ۴۰۰ به ۵۷ هزار روستا رسیده است.
وی با بیان اینکه از ظرفیت نیروی انسانی ماهر برای رسیدن به این امار بهره گرفته شده است گفت: اوج بار شبکه از حدود ۴۵۰۰ مگاوات به بیش از ۵۷ هزار مگاوات رسیده است.
وزیر نیرو اظهار داست: در چهار دهه گذشته رشد چشمگیر صنعت، افزایش رفاه اجتماعی و استفاده از فناوری نوین را در ایران اسلامی شاهد بوده ایم.
اردکانیان افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری کشور از سیستم‌های بهداشتی آب پایدار و سالم برخوردار است که این شرایط با بسیاری از کشور‌های توسعه یافته جهان در رقابت است.
وی گفت: شبکه‌های فاضلاب کشور در چهار دهه قبل تنها شامل چهار تصفیه خانه بود، اما اکنون این آمار به ۲۱۷ تصفیه خانه رسیده است.
وزیر نیرو یادآور شد: با مدنظر قرار دادن بسیاری از شاخص‌ها می‌توانیم به گذشته کشورمان در این چهار دهه افتخار کنیم.
اردکانیان منابع انسانی را ثروت اصلی کشور دانست و گفت: اصلی‌ترین هدفی که جامعه پس از پیروزی انقلاب و انفجار نور به دنبال آن بود، آزاد شدن ظرفیت‌های انسانی کشور به شمار می‌رفت که تحقق یافت.
وی افزود: هدف اصلی دشمنان جلوگیری از توسعه، آزادی و استقلال جوانان است که تحقق این توطئه به جلوگیری از تولید، سازندگی و توسعه کشور منجر می‌شود.
وزیر نیرو گفت: با مرور چهار دهه گذشته اصلی‌ترین دشمنی‌هایی که با این کشور اعم از جنگ و تحریم‌ها شده، از بین بردن ظرفیت منابع انسانی است.
اردکانیان با بیان اینکه منابع انسانی ظرفیت بالقوه و ثروت اصلی کشورمان است، گفت: کشورمان با منابع انسانی لازم در کنار منابع زیرزمینی و موقعیت جغرافیایی، کشوری بسیار ثروتمند است.
وی یادآور شد: این منابع انسانی بالقوه براساس آمار و ارقام و مقایسه‌هایی که سازمان‌های بین المللی انجام می‌دهند، مشهود است.
انتهای پیام/س
سفر وزیر نیرو به همدان