خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شوک به استراماچونی در آستانه بازی با ذوب آهن

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 15:12
یک بازیکن دیگر از تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت بازی با ذوب آهن را از دست داد.
ذوب،آهن،استقلال،فوتبال،بازي

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال استقلال در حالی فردا در چارچوب رقابت های لیگ برتر به مصاف تیم ذوب آهن می رود که در آستانه این بازی علی دشتی به دلیل مصدومیت از همراهی بازی ها باز ماند.
علی دشتی که در لیست ۱۹ نفره استقلالی ها برابر ذوب آهن قرار داشت با آبی پوشان به اصفهان سفر نکرد تا استراماچونی شوک جدیدی را متحمل شود.
پیش از این نیز شیخ دیاباته و فرشید باقری به دلیل مصدومیت نمی توانند آبی پوشان را در بازی ذوب آهن همراهی کنند.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و ذوب آهن فردا پنجشنبه برگزار می شود.
بیشتر بخوانید: نبرد پولدار‌های تراکتورسوار با جوان‌های خودروساز/ استقلال بحران‌زده به علی‌منصور رسید/ ال‌کلاسیکو ایران با تم صدرنشینی
انتهای پیام/
آخرین اخبار از استقلال تهران