خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالعات سد «معشوره» لرستان بازنگری می‌شود/حل مشکلات اعتباری سد «تاج امیر»

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 14:13
معاون وزیر نیرو گفت: با ساخت سد «معشوره» لرستان، سیلاب پلدختر و خوزستان کنترل می‌شود، بنابراین بایستی در مطالعات این سد تجدید نظر شود.
سد،فاضلاب،پروژه،آب،مطالعات،الشتر،پلدختر

معاون وزیر نیرو گفت: با ساخت سد «معشوره» لرستان، سیلاب پلدختر و خوزستان کنترل می‌شود، بنابراین بایستی در مطالعات این سد تجدید نظر شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، قاسم تقی‌زاده خامسی ظهر امروز پس از بازدید از چندین پروژه حوزه آب و فاضلاب شهرستان‌های سلسه و دلفان، اظهار داشت: تصفیه خانه فاضلاب شهر الشتر 40 هزار نفر را پوشش می‌دهد و تا به امروز تمام خطوط انتقال این پروژه تکمیل شده است.
وی با بیان اینکه پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب الشتر 18 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: برای انجام این پروژه اعتبار نیاز داریم، این در حالی است که دولت با مشکلات مالی زیادی روبرو است و امیدوارم تصمیمات خوبی در محل وزارت‌خانه برای این تصفیه خانه فاضلاب بگیریم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا بیان کرد: روستاهای لرستان از نظر برخورداری از آب شرب وضعیت خوبی در کشور دارند و تنها 58 روستا در استان دارای آب شرب ناپایدار هستند که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این تعداد را به صفر برسانیم.
خامسی افزود: امروز با بازدید از سد معشوره و پس از بازرسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که با ساخت این سد، سیلاب پلدختر و خوزستان کنترل می‌شود، بنابراین بایستی در مطالعات این سد تجدید نظر شود.
وی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت مردم در انجام پروژه‌های آبرسانی استفاده کنیم، تصریح کرد: به زودی مطالعات سد ده پهلوان آغاز می‌شود، همچنین به دنبال حل مشکلات اعتباری سد تاج امیر نیز هستیم.
انتهای پیام/ق