سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

99 درصد برنج مازندران برداشت شد/کشت مجدد برنج و پرورش رتون

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 13:52
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت برنج در 212 هزار و 390 هکتار معادل 99 درصد از اراضی شالیزاری استان مازندران خبر داد و گفت: 58 هزار و 388 هکتار به ارقام پر محصول اختصاص داشته است.
هكتار،برنج،برداشت،مازندران،اراضي

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت برنج در 212 هزار و 390 هکتار معادل 99 درصد از اراضی شالیزاری استان مازندران خبر داد و گفت: 58 هزار و 388 هکتار به ارقام پر محصول اختصاص داشته است.
مجید بهادری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، از برداشت برنج در 212 هزار و 390 هکتار معادل 99 درصد از اراضی شالیزاری استان مازندران خبر داد و گفت: برداشت برنج در 194 هزار و 15 هکتار معادل 91 درصد به روش مکانیزه و بقیه به به صورت سنتی برداشت شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه امسال 214 هزار و 326 هکتار از زمین‌های زراعی استان به زیرکشت محصول برنج رفت، افزود: 155 هزار و 938 هکتار از این اراضی به کشت ارقام محلی و 58 هزار و 388 هکتار به ارقام پر محصول اختصاص داشته است.
وی درباره کشت مجدد برنج و پرورش رتون اظهار کرد: پس از برداشت کشت اول برنج، 61 هزار و 495 هکتار از اراضی شالیزاری استان به نشاء مجدد و 43 هزار و 965 هکتار به پرورش رتون اختصاص یافته است.
انتهای پیام/86035/ج