خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده باش ویژه اورژانس برای راهپیمایی اربعین

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 13:18
معاون عملیات اورژانس کشور با تشریح تمهیدات اورژانس برای راهپیمایی اربعین از افزایش توان این نیرو برای امدادرسانی به حوادث در این ایام خبر داد.
اربعين،اورژانس،دستگاه،كشور،آمبولانس،زائران

معاون عملیات اورژانس کشور با تشریح تمهیدات اورژانس برای راهپیمایی اربعین از افزایش توان این نیرو برای امدادرسانی به حوادث در این ایام خبر داد.
به گزارش ایسنا، حسن نوری در جلسه هماهنگی طرح‌های ترافیکی اربعین که ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، اظهار کرد: اورژانس کشور نیز همچون دیگر دستگاه‌ها در طرح اربعین حضور خواهد داشت و از ۱۵ فروند بالگرد، ۱۶ دستگاه آمبولانس مخاطرات ویژه و ۹۱ بیمارستان پشتیبان در این طرح استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه شش بیمارستان در مرز مستقر است،‌ گفت: همچنین ۵۵۰۰ دستگاه آمبولانس ما در کل کشور در آماده باش است که از این تعداد ۱۰۰۰ دستگاه اقدام به ارائه خمات ویژه در مسیر مرزها و راه‌های مواصلاتی به مرز خواهند کرد.
وی همچنین نسبت به بروز مشکلات بهداشتی در میان زائران ابراز نگرانی کرد و افزود: چندی قبل مشکلات تنفسی در میان زائران مشاهده شد که این موضوع برطرف شد اما الان نگرانی‌هایی در مورد بیماری‌های گوارشی و اسهال وجود دارد که خوشبختانه با اقداماتی که انجام دادیم سال گذشته این مسئله کنترل شد و برای امسال نیز تمهیدات ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.
انتهای پیام