فیلم و تصاویر// تقدیر شهردار تهران از پدر شهیدان عرب سرخی
همزمان با رونمایی از تمثال 2 هزار شهید، پیروز حناچی شهردار تهران از پدر شهیدان عرب سرخی تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم رونمایی از تمثال 2 هزار شهید با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و حجتالاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران، سردار یزدی فرمانده سپاه تهران، مجتبی سالک رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران روز سهشنبه هفته جاری در مقابل منزل شهیدان عرب سرخی برگزار شد.
در این مراسم همچنین پدر شهیدان ( محسن، مجتبی و محمدرضا) حضور داشتند و در ادامه این مراسم پیروز حناچی شهردار تهران از پدر شهیدان عرب سرخی تقدیر کرد.
در این مراسم شهردار تهران بار دیگر اقتدار و عزت امروز کشور را مجاهدتهای رزمندگان در جای جای جبهههای نبرد علیه دشمن دانست و گفت: موضوع نام شهدا، موضوعی است که شهرداری برای آن حساس بوده و نه تنها شهرداری بلکه ارگانهای دیگر نسبت به آن حساسسند و قطعا اینگونه نیست که اجازه دهیم حذف عنوان شهید اتفاق بیفتد.
وی همچنین در ارتباط با برخورد با خاطیان پرونده حذف عنوان شهید عنوان کرد: چهارشنبه هفته گذشته که دستورالعملی را صادر کردیم و به صورت مجازی چندین گزارش گرفتهام اما هنوز گزارش رسمی و مکتوب به دستم نرسیده است و به محض دریافت گزارش، به مردم اطلاعرسانی میکنم.
به گزارش تسنیم؛ در چند هفته گذشته اخباری مبنی بر حذف عنوان شهید از برخی معابر و خیابانهای تهران رسانهای شد؛ موضوعی که امید میرود با ورود شهردار تهران و دستورالعمل حناچی از این پس شاهد آن در تهران نباشیم.
در جلسه روز گذشته همچنین شهردار تهران با اهدا لوح تقدیر و بوسه بر دستان پدر شهیدان عرب سرخی از وی تقدیر کرد.
انتهای پیام/