خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوانح رانندگی در قزوین دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 12:58
قزوین- رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: دو حادثه رانندگی در قزوین دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت.
پليس،راننده،پژو،حادثه،خودرو،استان،فوت

سرهنگ نصراله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک حادثه رانندگی در جاده «آبیک به قشلاق» بلافاصله عوامل پلیس راه به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: با حضور ماموران در محل مشخص شد یک خودرو پراید به دلایل نا معلومی واژگون شده و راننده خودرو به علت شدت صدمات وارده در دم فوت و سرنشین ۵ ساله خودرو مصدوم و توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شد.
رئیس پلیس راه استان تصریح کرد:کارشناسان پلیس راه علت حادثه را عدم توجه به جلو راننده سواری پراید اعلام کردند.
عدم توجه به جلو؛ مرگ راننده پژو ۲۰۶ را رقم زد
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان در ادامه از جان باختن یک نفر براثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ در قزوین خبر داد.
سرهنگ بیگلری، اظهار داشت : ماموران پلیس راه استان در پی اطلاع از وقوع حادثه منجر به فوت در کیلومتر ۸ فرعی جاده فارسیان، بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی عوامل پلیس راه مشخص شد یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ واژگون و راننده ۶۰ ساله خودرو به علت شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت کرده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: براساس بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان علت این سانحه رانندگی، عدم توجه به جلو راننده پژو ۲۰۶ اعلام شد.