سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندارد لوازم‌التحریر نه اجباری است و نه تشویقی

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 11:47
مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: در حال حاضر لوازم‌التحریر مشمول استاندارد اجباری نیست و درخواستی برای استاندارد تشویقی وجود ندارد.
استاندارد،مداد،خودكار،علامت،تشويقي،زنجان،استان،قرار،كارگرزاده،B

مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: در حال حاضر لوازم‌التحریر مشمول استاندارد اجباری نیست و درخواستی برای استاندارد تشویقی وجود ندارد.
داوود کارگرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، با اشاره به آغاز سال‌تحصیلی و به اوج رسیدن خرید لوازم‌التحریر، اظهار کرد: لوازم‌التحریر شامل مداد، مداد شمعی، خودکار، خط‌کش، پاک‌کن و همچنین میز و صندلی مراکز آموزشی و غیره است که در حال حاضر مشمول استاندارد اجباری نیست.
این مسئول ادامه داد: به علت نبود تقاضا برای دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی برای فرآورده‌های مذکور در استان، تاکنون هیچ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی، در این زمینه در استان زنجان، صادر نشده است.
وی افزود: لوازم‌التحریر باید دارای نشان استاندارد تشویقی و کد ده رقمی باشد، از اینرو کارشناسان این اداره‌کل، نسبت به نمونه‌برداری و آزمون آن‌ها اقدام کرده و محصولات را با استانداردهای مربوطه، مورد سنجش و کنترل قرار می‌دهد.
کارگرزاده با ارائه توصیه‌هایی درباره استفاده از نوشت‌افزارها برای مصرف‌کنندگان، تصریح کرد: از نوشت‌افزارهای دارای علامت استاندارد استفاده کرده و بهتر است از نوشت‌افزارهایی که بر روی آن نام تولیدکننده و یا علامت تجاری درج‌شده، مورد استقاده قرار گیرد و نوک خودکار و روان‌نویس بر اساس درجات EF، F، M و B نشانگر قطر نوک ساچمه به ترتیب خیلی نازک، نازک، متوسط و پهن تقسیم‌بندی می‌شود.
مدیرکل استاندارد استان زنجان، یادآور شد: خودکار و روان‌نویس باید با علامت رنگ جوهر یا به نحو مناسب مشخص شود و از وارونه گذاشتن خودکار، روان‌نویس و ماژیک در جیب خود خودداری کنید، همچنین زمانی که خودکار مورد استفاده قرار می‌گیرد، نباید هیچ‌گونه اثری از چربی یا نفوذ در صفحه کاغذ از خود نشان دهد.
وی خاطرنشان کرد: مداد تحریر مشکی بر اساس سختی و سیاهی رنگ مغز به ۱۷ درجه تقسیم می‌شود.
حرف B معرف نرمی و سیاهی مغز مداد و حرف H معرف سختی مداد است.
به عنوان مثال B۶ نرم‌ترین و سیاه‌ترین مداد، H۹ سخت‌ترین و کم‌رنگ‌ترین مداد است علاوه‌بر آن پاک‌کن‌ها نیز باید از لحاظ شکل ظاهری یکنواخت و بدون خراش، عناصر و ذرات خارجی مخلوط و یا مواد مضر و ذرات خاک باشد، همچنین از مواد معطر نباید در ساخت پاک‌کن استفاده شود.
انتهای پیام