جمعآوری 570 "قلیان" در کرمانشاه/ هیچ قلیانسرایی مجوز ندارد
سرپرست اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری کرمانشاه از جمع آوری 570 حلقه قلیان و پلمپ 12 قلیانسرا در نیمه ابتدایی امسال در کرمانشاه خبر داد.

سرپرست اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری کرمانشاه از جمع آوری 570 حلقه قلیان و پلمپ 12 قلیانسرا در نیمه ابتدایی امسال در کرمانشاه خبر داد.
غلامرضا شهبازی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با تاکید بر اینکه هیچ قلیانسرایی در سطح شهر کرمانشاه مجوز ندارد، گفت: در بحث ورود به قلیانسراها و پلمب آنها این کار باید با همکاری اداره اماکن صورت بگیرد.
وی افزود: خوشبختانه با همکاری که با اداره اماکن داشتهایم، نیمه ابتدای امسال 12 قلیانسرا در سطح شهر کرمانشاه پلمب شدند.
وی تصریح کرد: با پلمپ این قلیانسراها حدود 570 حلقه قلیان نیز توقیف و جمع آوری شده است.
شهبازی خاطرنشان کرد: هیچ قلیانسرایی در سطح شهر مجوز فعالیت ندارد و از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهد هر قلیانسرایی آن را به اداره اماکن گزارش دهند.
سرپرست اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورتی که قلیان در محیط و فضای باز هم عرضه شود، مانند تختهایی که در محیط باز قرار میدهند، همگی جمع آوری خواهند شد.
انتهای پیام