سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنکارا خطاب به نتانیاهو: به جای انتقاد از اردوغان برای دادگاه آماده شو!

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 10:49
رئیس اداره ارتباطات دفتر ریاست جمهوری ترکیه ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی در انتقاد از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه را محکوم کرد.
انتقاد،تركيه،جمهوري

رئیس اداره ارتباطات دفتر ریاست جمهوری ترکیه ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی در انتقاد از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه را محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، فخرالدین آلتون، رئیس اداره ارتباطات دفتر ریاست جمهوری ترکیه از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا به جای انتقاد از اردوغان خود را برای جلسه دادگاه درخصوص پرونده فساد آماده کند.
آلتون خطاب به نتانیاهو گفت: آیا بهتر نیست به جای انتقاد از رهبری که ممکن است در انتخابات پیروز شود، وقتت را در جلسه دادگاه مخصوص خودت بگذرانی؟
انتهای پیام