خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان های ورامین و قرچک منصوب شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 10:44
ورامین- سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان های ورامین و قرچک طی حکمی از سوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران منصوب شد.
آبخيزداري،شهرستان،طبيعي

به گزارش خبرنگار مهر، صبح چهارشنبه اصغر سپه وند با حکم احمد طاهری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های ورامین و قرچک منصوب شد.
بر اساس این گزارش، سپه وند که پیش از این مسئولیت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت را عهده دار بود جایگزین احمد فدائی شد و سکان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های ورامین و قرچک را در دست گرفت.
گفتنی است فدائی با حکم رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ورامین را عهده دار شده است.