خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضاپیمای ژاپنی‌ها با موفقیت به فضا رفت+فیلم

ایسنا | دانش و فناوری | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 09:55
شب گذشته یک فضاپیمای ژاپنی که حامل محموله‌ی مهمی بود، به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد.
فضايي،ايستگاه،پرتاب،فضانوردان،فضاپيماي،محموله

شب گذشته یک فضاپیمای ژاپنی که حامل محموله‌ی مهمی بود، به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، محموله موشک "HTV-۸" ژاپنی‌ها در ساعت ۱۲:۰۵ p.m به وقت EDT(۱۹:۳۵ عصر روز گذشته) به فضا رفت.
این پرتاب دقیقا به موقع و مطابق با برنامه‌ریزی‌های از پیش تعیین شده انجام شد.
هدف از پرتاب این موشک تحویل دادن بیش از چهار تن محموله از جمله قطعات یدکی، تجهیزات آزمایشگاهی و باطری‌های جدید به فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی است.
قرار است فضاپیمای "کونوتوری"(Kounotori) روز شنبه به ایستگاه فضایی بین‌المللی برسد تا فضانوردان این آزمایشگاه فضایی بازوی رباتیک "کانادارم ۲"(Canadarm۲) را باز کنند تا بتوانند فضاپیما را به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل کنند.
ناسا قصد دارد در ماه اکتبر سال جاری پنج پیاده‌روی فضایی انجام دهد تا باطری‌های جدید لیتیومی که به فضا ارسال شده‌اند را با باطری‌های قدیمی تعویض کند.
ایستگاه فضایی بین‌المللی که ۲۱ ساله است، به زمانی رسیده که باید باطری‌های آن عوض شود تا شرایط زندگی در آنجا همچنان مطلوب باقی بماند.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4
انتهای پیام