خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

35 هزار زائر قمی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 09:33
مدیرکل حج و زیارت استان قم با بیان اینکه تاکنون حدوداً 35 هزار قمی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: ثبت‌نام در این سامانه رایگان بوده و در مجموع 22 هزار تومان بابت بیمه  از ثبت‌نام کنندگان دریافت می‌شود.
سامانه،اربعين،زيارت،حج،قم،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی صالحی شامگاه سه‌شنبه در جلسه ستاد اربعین استان که در سالن محراب حرم کریمه اهل بیت(س) برگزار شد، با بیان اینکه سامانه سماح به عنوان یک سامانه مرکزی است، اظهار داشت: سازمان حج و زیارت با رصد عملیات ثبت‌نام زوار اربعین حسینی را شروع کرده است.
مدیرکل حج و زیارت استان قم با بیان اینکه تاکنون حدوداً 35 هزار قمی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: ثبت‌نام در این سامانه رایگان بوده و در مجموع 22 هزار تومان بابت بیمه از ثبت‌نام کنندگان دریافت می‌شود.
وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی‌ها را توسط صداوسیما و سایر ارگان‌ها انجام داده‌ایم، ابراز کرد: از تمامی ارگان‌ها می‌خواهیم همکاری لازم به منظور اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام در سامانه سماح داشته باشند.
صالحی با بیان اینکه امسال آمار ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح ناامیدکننده است، تاکید کرد: با دستور و پیگیری ستاد مرکزی اربعین و آماری که توسط وزارت کشور اخذشده، نباید زائران اربعین حسینی بدون ثبت‌نام در سامانه سماح از مرز خارج شوند.
مدیرکل حج و زیارت استان قم در پایان خاطرنشان کرد: ثبت‌نام در سامانه سماح سبب می‌شود در صورت وقوع حادثه و اتفاق حداقل 240 میلیون تومان بابت فوت و نقص عضو پرداخت شود.
انتهای پیام/ز/ش