خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دور تازه اعتصاب‌ها در فرانسه صد‌ها مسافر را سرگردان کرد

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 مهر 1398 - 09:03
منابع خبری از برگزاری دومین روز از اعتصاب‌های سراسری در فرانسه به ویژه در بخش ریلی و در اعتراض به سیاست‌های رئیس جمهور این کشور خبر دادند.
فرانسه،دولت،عمومي،رئيس،زردها،جليقه،اعتصاب،ريلي

منابع خبری از برگزاری دومین روز از اعتصاب‌های سراسری در فرانسه به ویژه در بخش ریلی و در اعتراض به سیاست‌های رئیس جمهور این کشور خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی که فرانسه کماکان با معضل جلیقه زردها مواجه است، تداوم اعتصاب بخش ریلی این کشور موجب توقف حرکت قطارها و سرگردان شدن صدها مسافر شد.
به نوشته «خبرگزاری فرانسه» این دور از اعتصاب‌ها پس از اعتصاب گسترده عمومی در ۱۳ سپتامبر (جمعه ۲۲ شهریور) و اعتراض‌های بعدی توسط وکلا، پرستاران و خلبانان هواپیمایی رخ داد و باعث فلج شدن خدمات حمل و نقل عمومی «پاریس» پایتخت فرانسه شد.
اتحادیه‌های کارگری روز سه شنبه برگزاری ۱۵۰ راهپیمایی در سراسر فرانسه را برای افزایش دستمزدها و ارتقا حقوق بازنشستگی و خدمات اجتماعی برنامه ریزی کردند.
گزارش‌ها حاکیست که در برخی از شهرهای فرانسه همچون «نیس» تمام خدمات اتوبوس و تراموا متوقف شد.
در حالی‌که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه مدعی اجرای یک نظام بازنشستگی جهانی است، اما رئیس کنفدراسیون عمومی کار در فرانسه گفت که دولت ماکرون می‌خواهد هزینه‌های خود را کاهش دهد و مدت زمان خدمت ما را طولانی‌تر کند.
دولت فرانسه متعهد شده در هنگام بحث درباره این لایحه در مجلس با نمایندگان کارگری مشورت‌های لازم را انجام دهد.
در حالی که دولت ماکرون از برنامه‌های خود برای افزایش مالیات بر سوخت و اقدامات دیگر چشم پوشی کرده، اما معترضان فرانسوی (جلیقه زردها) همچنان شنبه‌های هر هفته در خیابان‌های فرانسه حضور پیدا کرده تا ابراز نارضایتی از دولت را نشان دهند (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ص