خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک باند توزیع و فروش سلاح غیرمجاز کشور در گلستان متلاشی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 18:57
گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: یکی از باندهای توزیع و فروش سلاح غیرمجاز کشور در استان شناسایی و متلاشی شد.
سلاح،غيرمجاز،هاشميان،اطلاعاتي،استان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان گلستان هادی هاشمیان اظهار کرد: با اِشراف اطلاعاتی دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی گلستان، یکی از باندهای توزیع و فروش سلاح غیرمجاز کشور در استان شناسایی و متلاشی شد.
وی افزود: به منظور شناسایی سرشاخه ها و مسیرهای ورود و توزیع این سلاح ها، اعضای این باند از یک سال پیش با همکاری دستگاه قضایی و اطلاعاتی استان، تحت کنترل بودند.
هاشمیان با بیان این که اعضای این باند غیرقانونی سلاح از غرب کشور وارد می کردند، افزود: در این رابطه دو نفر دستگیر و ۵۴ قبضه انواع سلاح های غیرمجاز از آنان کشف شد.
وی با بیان این که رسیدگی به پرونده این افراد در حال انجام است، گفت: افرادی که سلاح غیرمجاز در اختیار دارند در صورت تحویل سلاح غیرمجاز، از کیفر معاف می شوند.
هاشمیان خاطرنشان کرد: براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور، پرونده متخلفان سلاح غیرمجاز به هیچ عنوان مشمول عفو یا تخفیف مجازات نخواهد شد.