خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مازندران مهیای برگزاری نخستین یادواره شهدای رسانه ای کشور شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 17:48
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به نقش شهدای خبرنگار در حفظ ارزش‌های ایثار و شهادت، گفت: مازندران مهیای برگزاری نخستین یادواره شهدای رسانه ای کشور شد.
رسانه،شهدا،يادواره،كشور،شهداي،مازندران،شهيد،برگزار،فرهنگ،ايث ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس زارع امروز در نشست خبری یادواره شهدای رسانه کشور، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادتها و ایثارگری‌های رزمندگان انقلاب است که باید قدردان دلاور مردی‌های آنان باشیم.
امروز دشمن تسلیم اراده و قدرت جمهوری اسلامی است و جایگاه مهمی در منطقه و جهان دارد که اینها به برکت شهدا، رزمندگان و بسیجیان است.
وی افزود: رسانه‌ها بسیجیان دلسوز و دغدغه‌مند نظام هستند که حضور اصحاب رسانه در برنامه و مراسمات مختلف جهت تنویر بیشتر افکار عمومی است که قدردان این قشر مهم جامعه هستیم.
زارع گفت: پنج شنبه میزبان نخستین یادواره شهدای رسانه کشور هستیم که کارگروه تولید و محتوای فضای مجازی حوزه فرهنگ ایثار و شهادت که شنبه دبیرخانه آن افتتاح می‌شود.
وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های فرهنگی جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزاری یادواره‌ها بوده که یادواره شهید رسانه کشور با محوریت شهید شاخص شهدای رسانه هادی باغبانی با عزم استانی چهارم برگزار می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: نشست‌های رسانه‌ای با اصحاب رسانه به صورت فصلی برگزار می‌شود تا گزارشها و برنامه‌ها اعلام شود.
وی ادامه داد: وقتی در مسیر شهدا گام برداریم در حقیقت یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشتیم که باید پررنگ تر از همیشه در این راه حضور یابیم.
رئیس سازمان بسیج رسانه مازندران نیز گفت: شهدا دلیرمردانه مقابل جبهه کفر ایستادند و با گذشت از دلبستگی‌های خود از میهن اسلامی دفاع کردند و وجبی از خاک وطن را تقدیم دشمن نکردند.
عبدالمهدی حق شناس افزود: هدف ترویج گفتمان امام شهدا و ایثارگری است و رسانه، رسالت زینبی زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی شعار یادواره است و حضرت زینب و امام سجاد است.
تجلیل از شهدا و تکریم خانواده شهدا از اولویت وظیفه اجتماعی ما باید باشد.
حق شناس گفت: نخستین یادواره شهدای رسانه کشور در متل بانک بابلسر برگزار می‌شود که در این برنامه دو مستند گل چه پایان قشنگی دارد و مستند ناتمام، رونمایی و اکران می‌شود.
مسئول بسیج رسانه مازندران تصریح کرد: این مراسم یادواره 221 شهید رسانه کشور که 23 شهید از مازندران است با سخنرانی سردار سلیمانی رئیس سازمان مستضعفین کشور برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: هدف ما وحدت بیشتر میان رسانه و مسئولان و ایجاد ارتباط صمیمی میان رسانه‌ها،نیروهای لشکری و کشوری است باید در زمینه حفظ عزت و حرمت شهدا بکوشیم.
حق شناس گفت: دشمن در تلاش است دستاورد انقلاب را از بین ببرد همه وظیفه داریم به درستی از قلم خود در زمینه نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم تا شرمنده شهدا نباشیم.
انتهای پیام/ز