خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در جلسه بازیکنان استقلال چه گذشت؟

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 16:12
روز گذشته جلسه‌ای بین بازیکنان استقلال برگزار شد تا شاید آرامش به جمع آبی‌پوشان بازگردد.
بازيكنان،استقلال،برگزار،تسنيم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرین روز گذشته تیم استقلال در حالی برگزار شد که آندره‌آ استراماچونی، سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان جلسه طولانی با بازیکنان برگزار کرد.
پس از صحبت‌های استراماچونی، بازیکنان استقلال نیز خودشان جلسه‌ای را در با یکدیگر برگزار کردند.
برخی از بازیکنان باتجربه در بین صحبت‌های‌شان اشاره کردند که برای خارج شدن از این شرایط، تنها خودشان باید دست به کار بشوند.
اگر تا الان هر اتفاقی افتاده، باید آن را فراموش کنند و به فکر جبران آن باشند.
یکی از بازیکنان استقلال در این زمینه گفت: هواداران از نتایج ناراحتند و شاید حرف‌هایی را بزنند، اما از این هفته (بازی با ذوب‌آهن) فقط باید به فکر پیروزی باشیم و کاری به مسائل دیگر نداشته باشیم.
ما برای دفاع از اعتبارمان باید از همین حالا، تلاش‌مان را دو برابر کرده و آنقدر خوب نتیجه بگیریم که این هفته‌ها زود فراموش شوند.
به گزارش تسنیم، بازیکنان صحبت‌های دیگر هم انجام دادند، اما بیشتر صحبت‌ها برای اتحاد تیمی بود.
تیم استقلال پنجشنبه در هفته پنچم لیگ برتر در اصفهان میهمان ذوب‌آهن اصفهان است.
انتهای پیام/