خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیاز به جمع آوری بانک اطلاعاتی از نخبگان و ظرفیت‌های علمی مهریز

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 مهر 1398 - 14:20
یزد ـ فرماندار مهریز گفت: برای استفاده صحیح از ظرفیت‌های علمی مهریز نیاز به جمع آوری بانک اطلاعاتی کاملی از نخبگان و ظرفیت‌های علمی این شهرستان وجود دارد.
مهريز،مركز،علمي،نخبگان،شهرستان،ظرفيت،بسيج،افتتاح،تكنولوژي،روز

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زارع زاده امروز در مراسم افتتاح نخستین مرکز رشد بسیج علمی مهریز اظهار داشت: امروز در دنیایی زندگی می کنیم که ناگزیر هستیم به کنش ها و فناوری ها و تکنولوژی های به روز آشنایی کامل داشته باشیم.
وی ادامه داد: صنعتگران امروزه با تکنولوژی قدیم نمی توانند به عنوان قطب صنعت در جهان معرفی شوند بلکه باید دانش و فن روز آشنا باشند و بتوانند از آن استفاده کنند.
فرماندار مهریز افزود: دنیای امروز از نظر تکنولوژی بسیار پیچیده است به طوری که کشورهای مختلف با هدف پایین آوردن هزینه های تولید و بالا بردن کیفت محصولات، از برترین تکنولوژی های روز دنیا بهره مند هستند.
زارع زاده با اشاره به سخنان رهبری با نگاه به سرمایه های علمی و نخبگان خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین پایه اقتصاد مقاومتی، استفاده از دانش‌ها و فناوری های به روز توسط فرهیختگان و نخبگان بومی است که در شهرستان مهریز این ظرفیت ها فراوان است و باید از آن بهره بگیریم.
وی عنوان کرد: امیدواریم با پیگیری ها و کمک هایی که انجام می شود، این مرکز شروع بسیار خوبی داشته باشد و حرکت عظیمی را در جذب نخبگان و استفاده کیفی از ظرفیت ها و دانش های فرهیختگان انجام دهد.
فرماندار مهریز اظهار داشت: باید اطلاعات کاملی از صنایع دانش بنیان و ظرفیت های علمی موجود در شهرستان مهریز شناسایی شود.
فرمانده ناحیه بسیج مهریز نیز در این مراسم اظهار داشت: افتتاح مرکز رشد بسیج علمی پیوند دوباره علم و صنعت و راهی برای استفاده از ظرفیت های فرهیختگان شهرستان مهریز است.
سرهنگ علی اصغر سلمانی، با اشاره به افتتاح پارک علم و فناوری مهریز و مرکز رشد بسیج علمی بیان کرد: افتتاح این دو مرکز باعث پیوند دوباره علم و صنعت در مسیر دفاع از سرزمین ایران است.
وی افزود: این دو مرکز با تلاش همکاران در استان یزد با هدف ایجاد فضای علمی در شهرستان در حوزه های پژوهشی، جذب نخبگان و فر هیختگان و ظرفیت های نخبگان راه اندازی شده و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت‌های فکری و اندشه آنها در توسعه شهرستان استفاده کنیم.